plis plis..be a girl as you are!


i memang tak suka dengan tomboy. bukan i nak hina golongan ni. tapi i memang pantang bertembung dengan perempuan berlagak lelaki. walaupun dorang ni nampak macam lelaki, tapi i masih rasa tak selamat kalau berduaan dengan dorang. sebab dorang tak sekuat lelaki. why? of cos la sebab dorang perempuan. bukan lelaki.


kalau i bertembung dengan tomboy, i tahu dorang cover macho. kadang kadang buat show mintak perhatian sedas dua. what say you? tomboy nakkan perhatian ok. i tak tahu kenapa dorang tak boleh jadi wanita selembut softlan. maknyah pun lagi soft. boleh je? 


tapi i salute dekat dorang. sebab dorang jenis setiakawan. dorang tak lupa kawan. dorang jenis protect kawan kawan walaupun dorang tak segagah mana. tu pasti. biasalah ada tak elok, ada yang elok dorang ni. cuma i tak suka dorang tunjuk keras. dada pun tak bidang tapi nak buat buat keras. tu i geli. sebab i tahu memang tak keras punya dada u tu. betul kan? 


kepada tomboy sekalian. berubah lah menjadi gadis selembut sutera. tu lagi manis. jangan sia siakan usia u all. sebab perempuan akan monopos. i taknak u all bila dah monopos baru nak jadi selembut softlan. dah terlambat.. ok dah abes da citer. 


Previous
Next Post »