.

.

plis plis..be a girl as you are!


i memang tak suka dengan tomboy. bukan i nak hina golongan ni. tapi i memang pantang bertembung dengan perempuan berlagak lelaki. walaupun dorang ni nampak macam lelaki, tapi i masih rasa tak selamat kalau berduaan dengan dorang. sebab dorang tak sekuat lelaki. why? of cos la sebab dorang perempuan. bukan lelaki.


kalau i bertembung dengan tomboy, i tahu dorang cover macho. kadang kadang buat show mintak perhatian sedas dua. what say you? tomboy nakkan perhatian ok. i tak tahu kenapa dorang tak boleh jadi wanita selembut softlan. maknyah pun lagi soft. boleh je? 


tapi i salute dekat dorang. sebab dorang jenis setiakawan. dorang tak lupa kawan. dorang jenis protect kawan kawan walaupun dorang tak segagah mana. tu pasti. biasalah ada tak elok, ada yang elok dorang ni. cuma i tak suka dorang tunjuk keras. dada pun tak bidang tapi nak buat buat keras. tu i geli. sebab i tahu memang tak keras punya dada u tu. betul kan? 


kepada tomboy sekalian. berubah lah menjadi gadis selembut sutera. tu lagi manis. jangan sia siakan usia u all. sebab perempuan akan monopos. i taknak u all bila dah monopos baru nak jadi selembut softlan. dah terlambat.. ok dah abes da citer. 


10 Komentar untuk "plis plis..be a girl as you are!"

first..!! agree with you. be as you are. if girl, be like a girl. if boy, act like a boy.

tapi kdg2 tomboi kiut. nmpk gagah. perempuan yg lembut lebih kepada gedik mengade ngade. menyampah jugak sikit sikit. ha ha. -_-

@cik azeya
aah mmg kiut..tp sayang la..sia siakan masa dgn mjadi seorang lelaki..
yg pwerempuan gedik tu toksah ckp ah..mmg nyampah pn. bru semalam nampak sorang girl bertudung berlari2 dgn lelaki dlm shopping complex..seyes geli

aritu jmpe tomboy blagak giler..
msok tndas pompuan..
dlm ati duk kate, blagak2 cam laki masok tndas pompuan jgk..
mknenye die sedar la die mmg pompuan..
hehek..

@Cik Ezy
hhaha..yeke..takpe la..at least dia ngaku yg dia still perempuan..kang masuk toilet lelaki kang, kene rape sia sia je..

comel bila diorang mcm laki. mcm budak sekolah

lelaki cute..hahaha..
ramai tomboi nampak mcm lelaki sopan..
takkan jd lelaki betul..
so tak perlu la cube2 jd lelaki..

@Fazil Hamid
so dorang ni kategori lelaki cute dan sopan? hehe best gak tuh..

Back To Top