Blogging pun ada BFF? Mestilah!

Tags

Selalunya dalam Facebook je ada BFF. hehe. Dalam dunia blog pun ada BFF jugak. T___T sebenarnya aku buat bloglist BFF ni saja saja je. sebab bila aku busy, aku akan blogwalking dekat blog ni jela. kalau tak busy baru aku blogwalking dekat blog blog lain. So far aku baru start nak cari siapa siapa yang sudi nak jadi BFF kepada blog ni. hehe. 

nampak tak dekat menu tab bawah header tu? boleh klik dekat Blog BFF tu ok. macam macam ada! oklah..pencarian masih berjalan. huh dah macam pencarian mentor la plak kan. so siapa sudi nak tersenarai dalam bloglist BFF cik Aish, boleh klik situ ye. ok entry pendek untuk hari Ahad ni. nak keluar jap. bai!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :