.

.

Blogging pun ada BFF? Mestilah!

Selalunya dalam Facebook je ada BFF. hehe. Dalam dunia blog pun ada BFF jugak. T___T sebenarnya aku buat bloglist BFF ni saja saja je. sebab bila aku busy, aku akan blogwalking dekat blog ni jela. kalau tak busy baru aku blogwalking dekat blog blog lain. So far aku baru start nak cari siapa siapa yang sudi nak jadi BFF kepada blog ni. hehe. 

nampak tak dekat menu tab bawah header tu? boleh klik dekat Blog BFF tu ok. macam macam ada! oklah..pencarian masih berjalan. huh dah macam pencarian mentor la plak kan. so siapa sudi nak tersenarai dalam bloglist BFF cik Aish, boleh klik situ ye. ok entry pendek untuk hari Ahad ni. nak keluar jap. bai!
7 Komentar untuk "Blogging pun ada BFF? Mestilah!"

Back To Top