PERASAN HOT

Salam and hai to all my lovely buddiesss!!!


  yes i'm hot. and i don't care!

this is just a short update from me....i'm not writing this to blame you or you...that's not the main purpose....harap tak salah faham....aku sekadar menulis....menukar suara hati aku kepada tulisan.....

pernah tak jumpa perempuan yang spesis perasan hot? orang yang perasan hot ni apa ea? ada ke bila kita pegang dia tangan melecur serta merta? takkan ada la kan. budus namanya tu. haha. ok. orang jenis perasan hot ni kadang kadang perasan yang diri dia laku 24jam. 

thats why spesis ni susah nak appreciate pasangan dia. isk isk isk. kenapa? sebab dia yakin yang pasangan dia tak akan tinggalkan dia maybe sebab dia ada rupa. ooh ok. rupa cantik memang lelaki susah nak tinggalkan. ye ke? tah. aku bukan lelaki. tanya la lelaki kat sana tu kan?? lalala. 

ingat sikit makwe..

"rupa bukan segala galanya." 

tak semestinya bila kau cantik, tertarik kau memang kababom, huh..jangan ingat kau hot la makwe. aku cakap ni macam ada berbaur unsur unsur dengki ke? tak ah. cuma sekadar berkongsi sikit tentang ragam manusia ni. aku sedar aku tak cantik. tapi tak bermakna aku kena jadi pendengki tak tentu pasal. full stop.

so buat makwe yang perasan hot, jangan sampai yang dikejar tak dapat, yang dikendong cicir cicir tepi jalan. tak semestinya muka cantik haloba, kau senang dapat pasangan hidup. aku tak kata nak cari pasangan tu susah mengalahkan susah nya nak mati, tapi setakat nak dapat pasangan yang touch and go tu memang la senang petik jari je. tapi we talk about pasangan yang betul betul ikhlas sayangkan korang. 

susah tau nak dapat.

so jaga baik baik kalau dah dapat yang betul betul boleh move on dengan korang. belajar la sikit appreciate tu wahai si makwe..



Previous
Next Post »