TERJUMPA EX BOYFRIEND MASA BERAYA!!

Tags

pernah tak korang berada di situasi aku ni? terjumpa EX boyfriend masa tengah syok beraya dekat rumah kawan kawan? dan masa tu korang bawak pengganti. mesti korang menafikan sekeras kerasnya yang everything under control. semuanya okay. tak ada masalah..tapi jauh di sudut hati, korang akan rasa weird sikit. rasa something.  

let me tell you this.

bila korang terjumpa ex boyfriend dekat mana mana rumah masa korang tengah beraya, dan benda tu actually unexpected pun, pastu korang just to ignore that person, pandang pun tak, jeling pun tak, korang buat derk je, apa barang der nak pandang EX boyfriend yang pernah buat korang menangis dulu..and walaupun korang tak senang duduk, actually at that moment, korang sebenarnya dah boleh lupakan EX boyfriend korang tu. tahniah.  

mustahil la korang nak tiba tiba rasa sedih, teringat balik all the cerita lama korang dengan ex korang tu pastu bila tiba tiba terjumpa balik setelah sekian lama masing masing buat hal sendiri, korang tiba tiba nak bad mood. err tu semua seyes damn pathetic aite? 

and lastly aku nak cakap..you must keep telling yourself, "that someone is just a friend" and tak perlu rasa sedih or wateva. "past is past." yang penting korang dah ada pengganti dia yang lebih baik dan sentiasa buat korang happy. just make ur ex regret leaving u..tunjuk kan kat ex korang masa tu, yang korang dah jumpa pengganti yang lebih baik dan korang boleh hidup happy tanpa dia. 



P/s : semalam adalah hari drama king sedunia. kalau awak baca entry saya kali ni, saya cuma nak bagitahu satu je, saya bahagia sekarang. dan saya tahu awak pun tak kisah satu sen pun. kita plan, kita usaha, kita doa, tapi it still His call.



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :