.

.

LUCKY DRAW CONTEST SEMPENA 3000 FOLLOWER BELOG CIK AISH!!!


Alhamdulillah..Korang perasan tak harini follower Belog Cik Aish dah mencapai 3000 orang? Dengan berbekalkan tagline Hidup Sedap Macam Makan Coklat, blog ni masih lagi hidup walaupun jarang jarang hupdate. memang dasar pemalas nak buat camne. hihi.aku memang tak sangka tiba tiba follower dah 3000 orang. thanks korang. walaupun aku kadang kadang lupa nak follow korang balik, korang tetap setia baca blog aku. padahal entry aku bosan bosan belaka je. hihi 

Walaupun follower aku tak la ramai macam follower lain, tapi aku rasa banyak ni pun ok sebab klu fofular sangat kang aku ni jadi takbur pulek. tibe tibe tersedar diri ni terlebih takbur. hihi.memula aku pelik gak apa la yang korang dok cari kat blog aku ni. manede tutorial pakai shawl ke pakai mekup 7 inci ke..manede sume sume tu. blog ni memang takde info yang berguna sangat pun. sebab aku rasa kalau nak buat blog pasal info info..ala baik korang buka wikipidia je kan. banyak info kat situ. ye dok? haish bosan lah. 

Kenangan manis? Actually memang banyak kenangan manis yang aku dapat semenjak bergelar blogger. seyes siapa sangka duduk depan laptop, sambil makan biskut, update entry 2 kali sehari lepas tu boleh dapat duit? hehehehe.. seyes memang tak sangka. 

Jumlah tak berapa banyak tapi  alhamdulillah merasa jugak pegang duit nuffang walaupun aku ni dasar pemalas update blog. bizi memanjang. kalah datin rosmah youu.. 

pastu dulu aku buat satu contest nih..Contest Sidebar Paling smart. Seyes masa tu blog aku baru lagi so aku tak kenal pun blogger blogger femes yang join contest aku. last last aku bagi jela menang pada yang layak menang contest tu. tak sangka lak pemenang contest tu memang blogger femes. so sampai sekarang blog dia top 5 yang menyumbangkan traffic ke blog aku. blogger tu adalah lyssasecret. hehe. gilak lah. 




bila follower dah cecah 3000 ni, rasa macam baik hati pulak nak buat lucky draw. Senang je..korang yang dah lama atau baru jadi follower blog aku ni..uols just letak banner yang aku buat ni dekat sidebar korang ke..dekat entry korang ke..ikut kreativiti korang..selama 2 minggu. means sampai 12 22 September 2012. 

 ni untuk sidebar..atau pun korang boleh pilih yang bawah ni untuk tepek dekat footer ke bawah header ke..mana2 la..

banner ni mesti la link ke Belog Cik Aish ye. kalau tak link macam mane aku nak trace blog korang nanti.. :)

so aku akan trace blog mana yang memberi traffic tertinggi ke blog ni. camne aku boleh tahu blog mana yang paling banyak bagi traffik ke blog ni?..haish ..tengok kat Stats pun boleh tahu kan?

apa lagi boleh la cuba nasib dengan menepek banner ni kat mana mana dalam blog korang..gunakan kekreatipan anda. mana tahu, korang adalah blogger bertuah yang akan menang hadiah misteri tu nanti! Hadiah misteri ?!! jeng jeng jeng...


24 Komentar untuk "LUCKY DRAW CONTEST SEMPENA 3000 FOLLOWER BELOG CIK AISH!!!"

congratss cik aish...!!..ramainyer lah follower ek..keep it up!.. nk join la contest ni..hehe..

http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/lucky-draw-contest-sempena-3000.html

12 sept besday kite la..
nk adiah nk adiah!
hahakk

tahniah cik aish! smge tros maju dlm dunia blog..
=)

@Ezy Chiaki ohh yeke? haa apa lg..join la contest paling senang ni..mana tau bertuah dpt hadiah!!

tahniah cik aish.. atia join tau.. huhu..

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2012/09/lucky-draw-contest-sempena-3000.html

dah follow jugak...selama nie bacer and link kan dlm blog..tapi tak sempat follow..feel free to visit mine also :)

ohh..cik aish.. selamat hari raya..

dan congrats! 3000 followers dah. macam celebriti dah..hehehe...

ok nak join! terima kasih :)

klu xbuat entry,xpe ke?.hahaha :P
eca bubuh banner ye =)

12sept,my besday.bg sy je la menang.hahhaa :))

@Abg Stalker ewwww...takleh..kene join dulu bru bg menang..hehe

makneng dah join

http://pinknlavender.blogspot.com/2012/09/lucky-draw-contest-sempena-3000.html

bagi makneng jer la menang aish...hu3..
jemput follow makneng juga

JOIN (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/lucky-draw-contest-sempena-3000.html

tahniah cik aish..
join juga..just letak banner..:)

fatin join..

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/09/lucky-draw-contest-sempena-3000.html

wahh untung la... dpt earning byk cam tu...moga sukses dgn lucky draw awk ni yer. :)

Tahniah followers dah 3k...Sis join ya..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/09/lucky-draw-contest.html

join.. http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/09/lucky-draw-contest-sempena-3000.html

@chimidamahehe..selebriti?? Ades..ada ada je kan

@Pink Lavenderhehe nk menang sng je..jom invite ramai ramai klik banner tu..

salam, syu dah join..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/09/lucky-draw-contest-sempena-3000.html

Back To Top