.

.

CARTA HOT CHOCOLATE!

Hari tu aku tak ingat hari apa, tapi aku ingat yang aku ada plan nak review blogger blogger yang gigih mengkomen blog aku ni. takde la review apa sangat tapi aku suka tengok carta turun naik nama nama yang selalu komen ni. haha. macam carta hot fm pulak rasanya kan??

so ada a few blogger yang memang tegar suka komen komen and aku tak sure if dorang hire bibik ke apa untuk taip komen kat blog ni, sebab yea dorang memang suka komen. ahaks. sayang gila kat dorang ni. korang patut usha blog dorang sebab dorang memang pengkomen tegar lagi gigih! 




jom kita picit header header dorang ni sekuat hati dan perasaan! wwaaccaaa!

so nak tengok jugak minggu depan siapa pulak..thanks ye korang. sayang ketat ketat :p eh korang? takkan tengok je? add la dorang ni. jom kita tambah kenalan ye. bye bye. selamat berpuasa semua!
30 Komentar untuk "CARTA HOT CHOCOLATE!"

ni nak majok ni..
aku mane??
hahahahahahaha =p

@Far8 budak baik haha..nak buat camne..ko da terkeluar carta..haha..tkpe..t aku banje hot coklat!

@Cik Aish

bestnya cik aish blog dorang kene review,, nak review jugakkkk.. ehhehe

joke :P

wahh..ingt ape la carta hot cokelat nih... hehe... TQ cik Aish!!..:)

slmt berpose!!.. teringin lak nk merasa cokelat neh..:P

@D'ya Marshmello hehe...sbb dah janji aritu nak review pengkomen tegar..cuma tgu masa sesuai..hehe

@Dea haha heppp tak posa ke dea ? hahahahaha

trima kasih !! heheh


memang widget tuh pening kot .. kejap naik turun woo ..

teringat pulak sahur tadi minum air hot chocolate..hee

hot chocolatee? owhh, no.. teringt laa plak XP

@iPai terima kasih je ke? hulur2 la coklat sekotak dua. haha

@Miss Xyz =) tu ah..tuan blog pun da jejeh air liur dah ni . kekekee

cik aish,,, yana ingat carta pasal coklat yang enak lazat... grrrr

pengomen tegar? nama yana x de dalam list lagi! =(

wawawaa ;)) da nmpk da tu..thanks aish.

jom buka ni sy blnje.tp awk byr eh.hahaha

huyooo hebatnya mereka... tp abg stalker dgn ipai tu mmg gila komen lahh.. *cakap orang je tau*

jauhnyaaa no 5 .sekarang dah no 9. lagi jauhhhh T__T sobsobb. haha~ sekarang dah jarang sangat2 nak BW tau kak aish. haih, tak tau hantu mana datang sampuk :|

aik knp nama rara tak naik pon eh.hmm tipu ni top commentor aish ni.

@Liyana Aziz hehe takla..aish pun tatau nak letak nama apa carta ni..letak jela hot coklat. haha

@Abang Stalker hehe..alaa..boleh je..org tu je bizi. kannnn

@Tea Dno haha tau tkpe..tea pun gila komen kann? haha aish nampakkkkk..

@.m y z. tu la..huhu nape ye..da tak minat blogging ke ziema?

@rara pinkmafia uwaa salahkan widget tu...aish tak tau.. haha

mamat 2 org tue mmg giler bab komen.. huhu..

haha gila komen tengok keadaan. jika mengizinkan ok le. ;D

baru perasan entry nie.. sayang cik aish jugak..^___^

haha err agak laa. bukan tak minat just macam kesuntukan masa T__T macam mse cepat sgt berlalu.

hahah .. hamboi .. mintak secoklat dua .. takpe2, nanti gathering aku kasi doposen k .. beli coklat tuh

Back To Top