CARTA HOT CHOCOLATE!

Hari tu aku tak ingat hari apa, tapi aku ingat yang aku ada plan nak review blogger blogger yang gigih mengkomen blog aku ni. takde la review apa sangat tapi aku suka tengok carta turun naik nama nama yang selalu komen ni. haha. macam carta hot fm pulak rasanya kan??

so ada a few blogger yang memang tegar suka komen komen and aku tak sure if dorang hire bibik ke apa untuk taip komen kat blog ni, sebab yea dorang memang suka komen. ahaks. sayang gila kat dorang ni. korang patut usha blog dorang sebab dorang memang pengkomen tegar lagi gigih! 




jom kita picit header header dorang ni sekuat hati dan perasaan! wwaaccaaa!

so nak tengok jugak minggu depan siapa pulak..thanks ye korang. sayang ketat ketat :p eh korang? takkan tengok je? add la dorang ni. jom kita tambah kenalan ye. bye bye. selamat berpuasa semua!
Previous
Next Post »