.

.

CARTA HOT CHOCOLATE

Hai korang. lama nya aku tak hupdate. satu hari tak hapdate macam seribu tahun lak rasanya. hehe. sorry sangat pada yang komen entry entry sebelum ni sebab aku belum sempat nak terjah korang balik. insyallah hari ni aku terjah ye. tanpa komen korang, sunyi blog ni. sobs sobs. 

minggu lepas punya carta macam tak berapa nak betul sangat sebab widget top commentator aku bermasalah. tapi minggu ni, memang sahih lagi jitu la kan. ada yang terkeluar carta, ada yang menten, ada yang nama baru. mana yang nama baru tu, jom lah kita berkenal kenalan mengeratkan tali silaturrahimmm..amin. 

terima lah coklat yang gedabak ni buat juadah berbuka puasa



so minggu ni ada nama baru. jom picit header header dorang ni sekuat hati dan perasaan!! eeyyaahh..!!
MR.THINKER@ALI
Photobucket



TEA DNO
Photobucket

so minggu depan siapa lagi nama baru yang nak masuk carta ni? rajin rajin kan komen. takde entry baru, komen gak sampai boring. haha. ok bye


34 Komentar untuk "CARTA HOT CHOCOLATE"

yes berjaya masuk carta.. hohohoho...

@Tea Dno

bestnya cik aish masuk carta, nak masukkk jugakkk, (haha, merayu tahap gaban)

malu saya. kekeke. lain kali btau awal lar cik aish. boleh saya bg coklat ke, aiskrim ke. haha. by the way, terima kasih banyak2 lar. terharu ni sampai nak membebel jaa kat sini.

header saya, adaptasi daripada ilmu cik aish. terima kasih dgn ilmu itu.

bila dijah nak masuk carta ni..hee

sy punya tk de ke? sy pun org baru jugak..

wah .. tea ada ada dalam list dah tuh .. hehe

tp memang widget yg terbaru ni lagi elok daripada yg sebelum2 ni ..

ni mesti dah tak teruja sgt macam komen widget yg dulu tuh .. hehe

pergh header itu takleh blah ye .. boleh plak letak eskem kat situ .. haish .

ala tak de g...sedih nyer..widad bz jer...tak kira nak jugak nanti..widad akan usaha ok

saya ni lg la,tak pernah msuk pun....dtg komen slalu jgk....tp xprnh nk ada....hahahahaha

fuyooo! siap ada carta! hehehe

ntah bile cik ezy nk masok carta ni..
asek terkuar carta je..
hahakk

sis, chantik belog sis, agak2 sis amik upah edit blog or header tak ek? ;)

alamak..name dah takde..hehehe..
dah keluar carta sejak jadi babysitter...hehehe..

klu Tea Dno dh msuk carta, mmg payah lah.. hihi..

npknyer aku xbpluang msk carta ni kn. sedeynyer. hu3....

@D'ya Marshmello hehe..kne la rajin komen.. hahahahaha..mcm ada unsur paksaan lak kan? :D

@♥ Dea ♥ ahaks..adesss..tak leh nak buat apa la

@iPaiaah ok la gak..ni pun mtk kat ziema.. hehe

@iPaihaha hadiah utk top commentator.. amik la. haha

@Jasmin Ibrahim hehe tak leh nak buat apa la dear..widget ni kdg2 btul2 kdg2 ngeng

@Ezy Chiaki hehehe..takpe cik ezy..cik ezy ttp blogger kesayangan aish

@♥ NunaJo♥ aish amik tapi ikut la ..klu nak request yg canggih2 tak dpt la..hehe..cuma leh buat yg termampu je

@Fazil Hamid haha yeke..alololo comey je jadi babysitter..tahniah!

@izfanora hehe ye la..korang mmg rajin komen..thanks :)

haihh lepas ni mesti ditendang ke bawah semula.. dah jarang komen.. hhohoho..

Back To Top