.

.

Blog Paling Popular

Korang mesti dah tahu kan sekarang ada Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular. Tak tahu lagi? Pergi Blog Abang Ben. Aku terkejut jugak sekarang ramai betul blogger yang berlumba lumba buat anugerah untuk blog popular ni. Best betul! 

Dan yang menyertai pertandingan macam tu dah tentu lah blog yang popular. Macam mana nak tahu blog kita popular? Tengok dari jumlah bilangan follower ke? Dari jumlah page view? atau dari segi jumlah cash out nuffnang setiap bulan?

entah. aku pun tak tahu nak jawab. tapi aku tengok perkembangan dunia blogging sekarang. semua berebut rebut nak jadi popular. tapi memang best pun jadi popular ni. bila ramai pengikut, mesti kita jadi lagi bersemangat nak blogging. erk yeke?

maybe sebab tu kot orang sana sini buat anugerah blog popular, anugerah blogger popular dan macam macam lagi ah. korang tak nak masuk ke? hehe. tapi aku tercari cari jugak. tak ada ke siapa siapa nak buat anugerah blog paling berkualiti?

sebab dalam fikiran aku ni ada dah senarai blog newbie yang aku rasa cukup berkualiti tapi kurang popular.

so nak tanya pendapat korang tentang isu blog paling popular ni

22 Komentar untuk "Blog Paling Popular"

bg ler ler list tue.nk usha jgk ^.^

mcm anugerah bintang popular le pulak hehe

huhu tak terasa nak masok pon anugerah2 tu sume.

@COTTON LADYhohoho...tu la..rasa mcm nak bg je..

@Cik Mirahehe..mira join la..mana la tau bertuah ke kan hehehehe

@Cik Aish hahha tidak same sekali. i tak femes pon. dan tanak femes. :P

hmm kan kan...mcm2 lah kan.sume nk buat anugerah kan.kalo rara join kompom kompom kalah.

kalau nak msuk blog pling popular mmg tak layak lah kan.

lagipun lagi suka low profile. hehe.

sape2 yang tersenarai tu tahniah lah :D

kak aish tak join ke? :DD

popular sng je nak nilai...
tapi quality tu terlalu subjective... ^^

nokomen lah anugerah2 camtu..hehe bagi sy, blogging utk sy berkongsi suka duka dan info yg boleh bg manfaat kt others..bkn mudah nk buat org suka baca blog kita kan, bkn mudah jgk nk cari loyal readers..btw, contest2 cmtu okey jgk so dpt kenal ramai blogger lain :)

it's a normal thing dear...ckp omputih lak....biasela..nk glamour katakan...hikhik...tgk mcm skrg ni org berblogging lebey ke arah tuk glamour..kdg2 content kelaut..btw,nak wat cmna..dh org suke..tp syiera salute sstgh blogger yg femes2 ni..pentingkan content..cma peliknye ade jgk yg mtk sponsor la..what the heck??heee..laen org laen pndpat..dat juz piece of mine...chill....=)

@rara pinkmafia
haha..tkpe tkpe..kt bg sokongan je la

@.m y z.hahaha jgn la uat lawak ziema..klu aish join komfem la kalah

@Shamsuddin Amin
yup..sgt subjektif..lain org lain tanggapan dia ttg blog berkualiti

@[sutera kasih]yup..susah nak buat org suka ngn blog kt..but segmen yg abg ben buat tu mmg betul2 menarik n boleh tambah kenalan kan?

@Syiera Bucukyup..ada sesetgh blog popular yg pentingkan content..tu yg buat kt stay ngn dorang :)

tak layak nak join blog paling popular ni heheee..sbb blog aimie tak fofular pom kui3..

rasanya belum masuk dah kena reject sebab blog saya langsung orang tak tau. Macam mana nak popular

you.. cant u join my blog.. i mau cri kwan nie. sbb i tgh lawan dngn mmeber nie..spe dpt kwan pling bnyak sblum raye.. die akan menang.. :P

asal u x masuk... banyak folower... popular la tu

Suka baca sini, cantik blog, nak share video downloader baru dapat memang cepat boleh cuba http://www.mediafire.com/?mnkzjwwz66wdhg4

Back To Top