ASYIK ASYIK TUKAR HEADER. KAU TAK JEMU KE?

Tags

yea. akhirnya kepuasan tercapai lepas menukar header buat kali ke doploh lapan. dah pasni takmo tukar lagi. tunggu la aku anak lapan sok baru aku tukar header lagi. sebab tukar header dengan kerap akan menyebabkan komplikasi yang serius.
  • menyebabkan reader tertanya tanya, salah rumah ke apa ni?
  • reader akan menyampah dengan kekerapan menukar header
  • kekonpiusan terjadi menyebabkan saraf reader untuk memolow blog terjejas.
  • ha aku bagi banyak banyak pun buat pe. bukan betul pun yang atas tu. haha

Photobucket
amacam? hek hek hek..dah la..aku tau la tak cantik pastu tak canggih macam korang. sobs. nangis lari tepi katil.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :