.

.

HABIS KREDIT AKU BULAN BULAN PUASA NI TAW!

Salam to all my lovely buddies!



ya siapa yang mengalami masalah di atas? selalunya malam malam mesti dah janji dengan pakwe korang kejutkan dia bangun sahur. yela pakwe pakwe ni kadang kadang bukan tak boleh bangun sendiri tapi mengada ngada mintak awek call kejutkan. 

tapi bila awek kejutkan, susah betul nak angkat phone. kadang kadang kredit habis masuk masuk voice mail je. ada ka patut? huhu. pastu kan, bila si awek gagal kejutkan pakwe ni bangun sahur, esoknya pakwe ni mula la..

"ala yang tak larat la nak posa, tak sahur..awak la tak kejut saya sahur.."
"takpe la awak, kredit saya pun semput gara gara awk.."
 
Lol..hehe

P/S - nasib baik PP Epal tau bangun sendiri. ahaks
58 Komentar untuk "HABIS KREDIT AKU BULAN BULAN PUASA NI TAW!"

hehe..ai pun slalu jgk kne cmtu..lena sgt tido kot smpai xsedar fon bunyik...

klau ade dekat , dh lme unna lepuk kepala . hihihihi

ngada2 punya pakwe. Nasib xdpt pakwe seperti itu. hahaa

kalau hari2 biasa, nk bgnkn org tuh, memg susah, tp nak sahur senang pulak..:P

xD kalau tido bom meletup pon tak dengar..

bestnye cik aish..dapat puasa dgn bf..nisa puasa sorg2 lg tahun ni..hehe..TAHNIAH TAHNIAH <3

kih kih kih... kredit abis anta msj je ni..anta ucapn slamt puasa..pas tu slamt sahur..prg kan selamt berbuka.. kih kih kih

haha..kalau mish terbalik lak. pakwe yang kejut. hahaa.....

hahaha..tau xpe..da kejut pas 2 boleh plak kate xkejut..diorang y tido mati..xsdar...huhu

kikiki rugi sket kearah kebaikan sidia takpe kot aish,heheh

@alin hehe tu la..mcm abang aish, pun susah kejut sahur..

@Unna haha tu la kan..nasib bek la jauh kan

@Fariza Othman haha..ngada lebey..nasib bek pp epal tak camtu.. kekeke

@Dea oo yeke..camtu lak ye..ahaks..maybe semangat nak bersahur tu ada..bgs la

@roti_tisu ahaks..tragis tu..selalunya lelaki yg macam tu kan..;p

@nysa alhamdulilah syukur nisa..:) mekasih..apa pun, klu nisa takde yg special skng, tak pe..yg penting family ada .. k :)

@ArulchelseA haa tu la kan.. haks haks.. tkpe..utk si dia kan kan ..kan arul kan.. haha

@najihah sahami aik..camtu ye..bgsnyaaaa bf mishhh...susah nk cr camtu.. hehe

@rara pinkmafia hehe tkpe..eh ni bukan citer pasal aish ngn pp epal tau..general. haha..

amalkan konsper 5 miskol..

x angkat jugak..suka ati ekau lar nak poso ko tidak.. hahahahah

guyz juz give excuses. sbnrnyer dorg suka sahur call. rs dimnja2kn. sb tu xnk angkt @ sj je bg hp tu bnyi byk kali. huh! ngengada.........

@b a m b a m ' s haha btul gak tu kan...tak angkat gak, tk bgn gak, lantak. hahaha kejam lak rasanya..

@Anonymous hehe yeke? tp part yg lelaki suka dimanjakan tu, stuju! sometimes dorang ni mcm dak kecik kan..hehe

dtg sini beri senyuman,, nk bg milo, tp pose kan?? =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#comments

sy senang bangun :D


pg td excited sgt nk puasa,kul3.30 da bgn.hahaha


mata x leh lelap plk.

hehe .. ni pp epal tak bgn ke ni ? ops ..

ramai je komen kat atas tuh suh cepuk kan .. uhuh

@L adess pe sebut2 milo nih.. hehhe

@Abang Stalker oo yeke..hehe bgs la..spesis jarang dijumpai tu.ahaks

@iPai haha..dia bgn dulu kot pg td.. ahaks..

hehehe.. xpe2 dh kawen nnti kejut ngan siram sebaldi air kt dia.. ngeeeee~

hahaha.. lain kali xyah kejut jer.. :P

hihi.. sabar yer.. nk jd laki kan..

satu dua tahun pertama gigih call suruh bangkit sahur... dah nak masuk lima tahun memang sendiri mau hengat... wah!

belum kahwin 30 tahun lagi ark?? ehehehehheehehhe

@gadis melayu haha air sejuk ke panas? kang kene cerai lak susah. haha

@izfanora haha..ye..sabar ye sapa2 yg mengalami nasib di atas..ahaks

@Liyana Aziz 30 thn lg tah2 tak bgn sahur lgsg.. hehe

sy kan yg bgn dulu cik aish
hakhakhak

haha. same same. tapi, die of nset :P -______-"

haha,en3 ini sgt comel ye :)

ala..
cik ezy xde pon camni..
dak iwan tu sahur pkul 2pagi..
xde mkne nye die sruh kol..
nk jgk sweet2 camni..
hahakk

haha ziema penah call 36 kali gara2 nak kejut dia bangun subuh. punyalah penat sampai tak sedar =.=

HAHA. sama lah dia suruh eyfa kejut tapi dia yang bangun dulu. belum sempat kejut dia dah terjaga. ahhaa

@Ezy Chiaki oo yeke..awalnya sahur...hehe..tkpe..cik ezy, lain org lain caranya..:)

@.m y z. tu la..lelaki ni kdg2 tdo mati bunyi bom pun tak sedar.. ahaks

@EYFAalias oo yeke..bgs nya camtu...senang jaga ea dia..lelaki spesis jarang dijumpai tu ;p

cik aish.....pasai entry rhsia sy tu,nnti cik aish tgk sdri k kalau nk tau....huhu
http://25april2011.blogspot.com/2011/07/saya-dah-reti-ladah-tau-la.html

eh,lupa2....saya 1st day.....si dia yg kejutkn......tp xguna sbb sy silent nset pastu xon vibrate....hahahaha......tp nsb baik trjaga masa msg msuk tu...tp xpa....sy mmg alert dh nk bgun... :-)

malas nak kejutkan. pandai le nak bangun ke, nak sahur ke tak. malas malas malas. huhuhuh.


*nada sentap tu* huahuahua.

naseb bf sendri senang bangun~

@hidheryusof
yaaa, dah ada jejak kat sini .. !!!

Back To Top