.

.

BLOGGER KURANG SUBUR DAN TIDAK PRODUKTIF

Assalamualaikum. 

hari ini nak buat entry sedih sebab meratapi akan nasib diri yang semakin tidak subur dan kurang produktif dalam menghasilkan entry. bukan subur buat anak ye. nak beremosi sorang sorang macam tak best jadi aku ajak korang beremosi sama sama dengan aku. hehe. 

aku pernah cakap dalam tips tips sebelum ni, seorang blogger yang nak berjaya dalam blogging, mesti rajin update. mesti la subur dan produktif. tapi kali ni, aku sendiri tak dapat nak buang masalah kesuburan tu. aku dah tidak produktif lagi. sobs. korang sila la jangan jadi macam akak ye. untuk new blogger, jangan malas. tingkatkan kesuburan korang. update la entry selalu. tapi..awas. jangan update blog macam kau update twitter. tak sanggup diikkk nak baca. 

jadi aku nak kongsikan dengan korang kesedihan aku ni. tengok la UV aku dah menurun gara gara aku sudah lagi tidak subur dan produktif dalam menghupdate blog. siapa yang susah? mereka dan keluarga mereka. 


punya la jatuh merudum dari 121 sampai 23 je entry aku bulan ni. haha. dasar pemalas. kau memang tak subur dan tak produktif cik aish oii!


kau tengok kau tengok? siapa nak jawab ni? siapa yang aku nak salahkan ni? 

aku dah tak subur. oklah. nak lari masuk bilik menangis teresak esak sambil buat list nak shopping apa untuk raya ni. oh apakah? ye. jangan campur adukkan masalah blog dengan kehidupan seharian. hehe. bye selamat berpuasa. 



51 Komentar untuk "BLOGGER KURANG SUBUR DAN TIDAK PRODUKTIF"

haha xpe cik aish. sy pun dah xsbur skrg ni.msalah betol la

heee kalau nk subur cepat2 update lg :)

ok la tu..1 hari view beribu..gua 1 hri 300 je....

@sumaiyah mokhtar hmm..tu la masalah nya..kdg2..kt sdiri ada life kan..tak ngadap blog je 24 jam..

tak subur kat belog xpe..jgn tak subur nak beranak sudah..

hahaha ;) ;)

@kim heeruul yela..skng da turun da..sadis btul. hihi..tp takpela..nak buat camne..

kena rajin update dan juga terjah blog org

x pe cik aish x update pun tetap malatop hee

@sifu im yup..kdg2, kurang update tp rajin masuk blog org pun, boleh. :) asalkan ada masa mengizinkan

@cik najihah huhu jgn meletup blog ni berderai2 sudah .hihihih

HOHOHO..lepas ni kena makan pil perancang la kasi subur balik semangat tu. hahha

pergh .. 1000++ .. gila ah ..

tak pernah dapat cam tuh ..

mungkin pasai ari ahad kot .. uhuh

@najihah sahami haha mkn pil perancang ea..adess..mintak kat klinik mish la leh

@iPaitakla..aku da jarang update pastu jarang blogwalking..:( masa tk mengizinkan...semangat pun makin hilang..parahhh beb

saya lagi la xsubur...huhuu
xpe2 cik aish pasni suburkan semula...hehee...:)

huish,.igtkn sp la xsbur td,.hik2,.
sllu2 update ye cik aish^-^

wah subur pe tu
blog Jue & Hanie x smpi 100 views pun per day =)

haha.. apelah.. alah biasala tuh.. takkan setiap masa subur kan.. ada time2 dia dlm sbulan tuh.. hehe.. erk..

sekali sekala tak subur xpe.. haha XD

haah lah cik aish, jatuh merudum.. so lepas ni update selalu eh..? ramai betol view blog cik aish..

>.<

@cik aisha Hehe insyallah..sory kat korang klu aish jarang blogwalking skng :(

@Daktechic :) insyallah klu ada masa terluang..:)

@Jue
takpe..kene rajin update dan blogwalking..jgn jd mcm aish ni..hihi

@Marya Hana sobs...tula..nafsu nak menghupdate mcm hilang sikit demi sikit..omg.. hehe

biasalah, idea ke laut.. bukan mencurah2 ke ladang gandum.. hahaha..

sy lagilahhhh jarang2 nak update cik aish. kdg2 bukak je blog , tatau nak buat ape . hehe

bukan x subur lar aish.. bulan puasa.. blog pon puasa..so slow sikit..kah3..

kena beli ubat subur la kalo macam tu..hak3

hahahaha..inagtkan tak subur ape. selalu wat title double meaning ye..haip biasak ni.. mungkin kah disebabkan bulan puasa??? lebih seronok update mimpi kan..hehehhe

hahaaha. samo la kite. tak subur dah. ahhahaa.

kena g jumpa doktor la mcm ni..mkn ubat kesuburan.. kih kih kih

@izfanora haaa tau tkpe...kdg2 idea ada tp masa lak takde..sob

@diyahaha yeke..adess..tkpe..klu tatau nak bt pe..meh tolong updatekan utk blog aish..haha

@b a m b a m ' s aah la..btul tu..bulan posa punya effect la ni.haha

@Hanie_Dew haha..tajuk double meaning ea..tu ah kan..nak pk tajuk ingt senang ke. hahaha

@EYFAalias haha..ala efa masih subur lg..rajin komen2..:)

cik aish dh x subur ke? ptut la..dh lme x nmpk entry dri cik aish..samala...bz ni..bz wat kuih raya..hehe

@cik chubby hehe..tu la..dah nak raya ni makin bz lak ..biasa la tu kan..:)

hehe takpe cik aish. puasa ni kena kurang berbelog. tingkatkan amalan. ye dak? hehe

xpe cik aish. mgkn yg sdikt tu ler yg sgt2 di nti2kn oleh peminat2 belog cik aish ni. cm aku ke? ishh.. aku merapu apa lak ni. kes xsubur jgk ke ni...

err. ni namanya apa? haha. macam saya, kemalasan sudah. kekeke.

saya update sehari sekali jika rajin. jika tidak, dua hari sekali update. tgok keadaan idea. kalau hari2 saya update, habis kering idea saya nanti. biar idea yang saya kongsikan mengikut jadual. tak gitu cik aish? :)

atia pown sama.. jarang update.. sehari sekali jer skrg.. huhu..

hahaha..nak piki tajuk memang sangat tak senang.

ni cik aish .. kalau views macam ni tiap2 minggu, cik aish patut tukar kepada ads Innity .. lagi banyak duit masuk sebab Innity serve duit macam kita dapat BE dalam nuffnang.

ramai tak guna sebab minimum sebulan kena ada 10K view .. tp cik aish punya ni seminggu pun dah nak dekat 8k, memang elok sangat laa tukar Innity

patut tuka ok !!
http://www.innity.com/application.php

nanti boleh laa belanja kitorg ..

kite pon dh mls nk update.busy jer.tak sempat nak update2 ni.tmbh agi bulan puasa

huhuhu.. sama lah kita ni.. kadang2.. nak tumpang meratap sekali..

sma la widad.. widad rasa malas sejak akhir ni.. tak tau nape..nak bukak blog pon mals...arrr...tolonggg

Back To Top