.

.

CONTEST : BLOG SAYA BIASA BIASA JE TAPI COOL!


EXPIRED ALREADY! SAPA SURUH LAMBAT? HEHE
  
Syarat penyertaan
1. Mestilah menjadi follower Belog Cik Aish
2. Buat satu entry bertajuk Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!
3. Dalam entry tu anda wajib letak 1 entry korang yang terbaik (letak link je)
4. Letak header Belog Cik Aish dalam entry tersebut dan linkkan ke Belog Cik Aish
5. Tag SEORANG rakan blogger dan pastikan dia tahu dirinya ditag
6. Letak link entry tu dekat sini


letak banner ni okay!

Senang kan? Macam tak biasa pulak. 
Hadiah? Wang tunai sebanyak RM50. Pemenang hanya seorang sahaja! Tapi 5 blog akan dipilih untuk Blog Review!


Tarikh tutup : 3 Jun 2011

126 Komentar untuk "CONTEST : BLOG SAYA BIASA BIASA JE TAPI COOL!"

nakk join !! hee ^^

http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

sy dh join n siap promote lg hehehe
hope ramailah lah join nati

http://izznchaa.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

join jugak,, ^_^ chill!

http://poibloggerz.blogspot.com/2011/04/keluarga-telur-yang-bahagia-haaha.html

cewwah..cool la cik aish..hehe...:)

respon dr komen aish;

*bgus ke jawapan tu...? hehe
papepon thanks wish dean...^^

nak join. tp tgk cari entri best. korang rase mane best?

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

join

*so kire ok la kan..
takut ni
1st time g intebiu...=P

join

http://shalmilanadya.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

This comment has been removed by the author. - Hapus
This comment has been removed by the author. - Hapus

Cik Aish yang comel ..

Join tau :

http://widadcutieygirlz.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

yayang join ! :)



http://kissyourhotlips.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

This comment has been removed by the author. - Hapus

MTT join dengan rasa tak malu..haha

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

huwah .cm c0ntest sye lak~ =.=

join :DD

http://farahshahirah.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

cik ezy join!

http://lemonribena.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

This comment has been removed by the author. - Hapus
This comment has been removed by the author. - Hapus

joinn ;)

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/05/contest-belog-saya-biasa-biasa-saja.html

nak join ..

http://miyo-euoni.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

gud luck 4 ur kontest dear..:)

tarikh tutup lambat lagi kan..nanti nak join jugak la..rasa mcm sesuai je contest ni ngan blog akak :)

saya join

http://syimaemisukahadiah.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

id: Syima Emi

fara dah join...:-)

http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

wuu.. cambest je (xnah join pepe pon)

http://rinnkechiik.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

id : noor fatin

alaaaa kite nk join tp bru je buat blog.header pon xcool.blom siap 100%.....tp tarik tutup lame lg.kalw sye sempat sye join :) kalw xsempat next time jela :(

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

join jugak!!..:)

join

http://perihalkisahhidupaku.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

nak join! :D

http://myzziema.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Ibu Alisha join ;-)

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

nak join!!!actually dah join:)bestnya contest nie!!
ok,nie link dia..

http://zalifa97.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Entry biasa je..but ikhlas:)

wops,tertinggal nak tag..harap terima..
yang nie lepas dah tag:
http://zalifa97.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

sorry ye..

saya join...

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

http://mei-yuuki-girl.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

http://from-ink.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

http://cooeeyalublutebya.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

assalam...
saya jooin

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

saya dah join...


http://farisazim.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

http://farisazim.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

This comment has been removed by the author. - Hapus

jap2 cik aish..nanti aku join..hahahaha..menarik ni..ramai gila nak join tuh..aku nak 50 hinggit tuh..hahaha

join :)

http://storyofputeri.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Cik Aish , sy join ! hee

http://narwsr.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

dengan rasa tak malu malunya, saya pun join..hee :)

http://awesomeraa.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html :)

jap2..yang ni main undi macam arituh gak ke??

saye juga mahu menyibuk. muahaha!

http://dbablogaddict-official.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Banyak nya contest. blog saya jangankalot.blogspot.com baru masuk satu contest! haha

join contest ni !

http://syahiraclerky.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

aish...rara join ni.ni link.mari lah marilah singgah =)

http://lipslikesugar87.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

SY DH JOIN :p

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Cute Mum dah join,

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

TQ

yo yo aku dah join :D

tak dapat tmpt pertama pon takpe. kasi saguhati pon jadi la aish :D

http://www.miraedora.com/2011/05/nah-kali-ni-aku-nak-join-plak-contest.html

Miss Shikio join :)

http://lemonadefirra.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

salam...
Menarik contest nie..

Saya dh join...
http://annaz79.blogspot.com/2011/05/cotest-blog-saya-biasa-biasa-jer-tapi.html

http://gedunggamers.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

THANKS FOR THIS CONTEST =)

salam

saya join..

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

salam

saya join.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

join

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

YAYYY.. join dah.. mari skodeng saya yaa..

http://thereallifestoryof-marliyana.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

nak join gaks yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html
tq

http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

id : anas.bella

nak join..hihi
http://choclateiela.blogspot.com/2011/05/contestblog-saye-biase-biase-je-tapi.html

aku dah join..hahahaha :D

http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

like, how am i gonna follow ur blog since there's no button to follow.. ke i yang tak tau nak follow ? ngeh3.. tp contest ni interesting :)!

ok ok found it! hehe!apa la i ni, so pending pagi2 mcm ni! hehe nak join lah! :)

http://syakirapunyapasal.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

ok done!

sertai pertandingan ini juga


http://adamoyudew.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

http://adamoyudew.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

http://aezus.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

mcm mne nk letak facebook kite dkat menubar ea .. ??

gudluck. hehhehe. saya dtg follow cik aish. =)

Salam..K.atie dah join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

akak deqlis join;))

would like to join.

http://farizaothman.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

http://www.mohdkhairi.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

ok dh join..hehehe

i ada tukar link fgor my entry tu. previously it was the other one, tpi now i dah tukar link ke entri i yang lain. do check it put pls. tq

hye dear~

http://jieannazmir.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

tq 4 da contest~ ^_^

Nak join:
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

nak join, tapi cam x rasa cool pun . huaaa

Nak join, tapi saya xde entri terbaek.sume entri terburuk.sob3.

JOIN :)


http://fayiz6812.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

join sekaki :D

http://alin9292.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Nak join.. baca okay :)

http://miss-dya.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

cik aish....sy dtg join ni....folower no1277...
http://25april2011.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

iMBobo join ye Ci Aish :)

http://imbobome.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

terima kasih :)

nak join lahhh nanti ^^ sblum g smbung blaja. huhu.

putry join jugak . :)


http://lovelytasya32.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

salam.. join.. =)

http://snowsakura91.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

bujang join wee~

http://metzbujang.blogspot.com/2011/05/said-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

hye...joinn....
http://sherinarinzz.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

hola cik aish cute .

sye dah join.

http://imnotagurlnotyetawoman.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


tengs :))

eca join ye cik aish..
http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html
mekaseh :)

saya da edit entry tuh..tgk la....:)

dah join..

http://real-dila.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-je-tapi-cool.html

http://ainchocolate-ainnurafiffah.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


nak joinnnnn ^^

wana joined !


http://one-na71292.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


anyway .. entri ni best .. biasa2 je ..simple . tapi ..menggalakkan :) keep it up sis !

to'wan join.. ;)

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

akak2 , adq join boleh kan2 ? tak kira usia bukan . *hee ;D

http://nysnyesa.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

http://www.penulissenja.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

ps join cik .. bace tauuuuuuuuuuuu

before terlambat ain pun nak join !!

http://durratul-ain.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

As-salam..

Kak Nida menjoinkan diri.. moga-moga ada rezeki..ameeeeeennnn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

id follower: Nida

tq:)

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Hahahhahaa...lambat join!!

http://eiymahanym.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biase-je-tapi-cool.html

sye join ! bdk baru berblogging

dah join dah kak aish ! http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/05/blog-saya-biase-biase-je-tapi-cool.html

id Follower : Maya Lisa ( 1361 )

Thanks sayang ! Maya nak menang boleh ? ngeeeee

hye dear!ifa join!

lama dh folo kamu..tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

tq!

dear!ifa nak join gak..folo kamau lama dh..hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html


tq!

saya join ini contest ! :)
http://gadisbecerminmata.blogspot.com/2011/06/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

<3

nahhhhhh! teheeeee :D i'm joining too :)

http://dbablogaddict-official.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

http://coretanakhir.blogspot.com/2011/06/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

-kakak stalker :)

dah join .

http://beehac.blogspot.com/2011/06/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

dah expired yer..heheheh...tu la sape suruh lamabt kan..hehehe

RAJIN BETUL KORANG BUAT CONTEST2 NIE...PERGHHH....^_^

Back To Top