MALU LA NAK SEBUT "SAYA CINTAKAN AWAK" :)

 i luv u? boring boring..


semua lelaki boleh say i love you. senang sangat. tapi berapa kerat dari lelaki yang boleh menyebut "saya cintakan awak". haha. maksudnya memang sama. tapi, feeling maybe lain kot. 

biasalah, kadang kadang manusia ni cepat bosan. balik balik kau jumpa pakwe kau, dia cakap i luv u. pastu kau cakap i luv u too. kang lepas jumpa, mesej enset pakwe, i luv u, kau reply i luv u too. boring kan? kadang kadang, si dia reply i luv u kat kita tapi mata kat game tengok bola. macam takde perisian je kat situ kan? hiks hiks hiks. what say you?

apa kata, korang capai henset korang, bagi mesej atau pun call, atau pun yang lagi best, bila time jumpa, korang say "awak, saya cintakan awak." sambil renung muka pasangan korang tu sampai merah. rasanya kalau 10 tahun kapel pun, tiba tiba buat surprise macam ni, feel macam first date pun ada. hehe. 

lepas tu mesti gelak tak hengat kan..eei jiwang la awak ni. dalam hati lak kata, "ooohhh romantiknya dia..!!! omg!" suka latteww

ucapan cinta yang jarang si dia sebut tu la yang betul betul memberi makna. :)


Previous
Next Post »