ADA KATEGORI BLOGGER BLOGGER CUN LA..

Tags

hanya gambar hiasan. :)

apa pendapat korang? 

cuba korang bayangkan ea. mesti lepas ni ramai blogger blogger perempuan berlumba lumba nak jadi cantik cun melecun kiyut miut sebab nak popular. ya. blogger cantik memang senang popular. tapi sampai mana populariti tu?  nak bawak ke mana? macam mana pulak dengan blogger yang tak cun tapi entry terbaik meletup letup kebabom sume tu? sian dorang. didiskriminasikan. 

ni blog la. bukan pertandingan ratu cantik. hehe. memang la kecantikan adalah hak milik tiap insan. tapi jangan sebab kecantikan, perisian blog diketepikan. ewah ayat aku kan. maksudnya jangan la diskriminasi sangat. pandang blogger cantik je. yang tak cantik? 

Bye..

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :