.

.

ADA KATEGORI BLOGGER BLOGGER CUN LA..

hanya gambar hiasan. :)

apa pendapat korang? 

cuba korang bayangkan ea. mesti lepas ni ramai blogger blogger perempuan berlumba lumba nak jadi cantik cun melecun kiyut miut sebab nak popular. ya. blogger cantik memang senang popular. tapi sampai mana populariti tu?  nak bawak ke mana? macam mana pulak dengan blogger yang tak cun tapi entry terbaik meletup letup kebabom sume tu? sian dorang. didiskriminasikan. 

ni blog la. bukan pertandingan ratu cantik. hehe. memang la kecantikan adalah hak milik tiap insan. tapi jangan sebab kecantikan, perisian blog diketepikan. ewah ayat aku kan. maksudnya jangan la diskriminasi sangat. pandang blogger cantik je. yang tak cantik? 

Bye..
49 Komentar untuk "ADA KATEGORI BLOGGER BLOGGER CUN LA.."

hehehe...aiyookk..cun2 tu pyh sikit

cantik hensem sume bonus je nak pemes..

Yah yah, betul! Perisian kena terisi ;) Jangan personal blog SHAJA, tapi kosong ^^ Sama sama kita perbaiki diri kita :)

bonus lah bg dorg..

bila cantik jer, entry sebulan sekali pun meletup-letup.

follower jgn ckp lah.. riban2..

hmmm ada ke group cm tu aish,rara tak penah jumpa.rara kalau org tu tak cun pon tetap g blog dye if entry dye besh.tp sume blogger cun rasa nya.heheh

setju2...kualiti is better than kuantiti *mcm xder kaitan jer
ok bye

suke tgok blogger cun2 ni.
tapi kalau suke dn follow sbb penampilan jee, tak syok gak .

>.<

betul2. blogger cun senang gila kot nak popular. dah jadi macam selebriti blog dah. untunglahh kalau cantik :)

betol tu.. yang penting gaye penulisan.. kalau penulisan bagus cantik atau tidak paras rupe tak pentng kan..:)

kalau stakat cun luaran jak apa guna...yg penting cun dalaman la..baru klas...^^.v

ape pon tak boleh . ape pon tak boleh :D

ada juga blogger biasa2 tapi blog dia superb .. uhuh

dah memang cam tu..tgok blog ni pulak..klau tk cantik tk de lah popular kan..kih kih

hehehe...sampai mati pon sy tak boleh jd bloger cun...

blogger cun ke , tak cun ke terpulang pade selera pembaca..

takkan kite nak ugut! "weh follow blog aku, ada isi menarik tapi wa tak cun". haha.

p/s :personal blog pon boleh berjaya sebenarnya kalau ade pengikot..

yes,betul2....trbaik r cik aish.....sokong2....hehe

kalau cantik and handsome tu cuma tiket aje nak jadi famous and terkenal tapi kalau tak digunakan sebaik mungkin, hampeh juga :P

teehee~ hajar pernah post entry psl ni dlu. hurrmm... hrp pembaca dpt menilai mne yg lg baik. kan kan kan! :)

pssstt: selamat berpuasa cik aish!

kesian cik amna yang tak cantik ni.. tapi tak kisah pun kalau orang nak buat diskriminasi tu.. hak masing2 =.=

kehkehkeh. sebenarnya. sume orang cantek. k bai. ;p

saye la blogger yg tak cantek itu..
hahakk..
2la kan.. kalo cantek senang je nk pemes..
dunia ni mmg xadil..
T___T

diskriminasi menjatuhkan aku

kekeke

rezeki.

perisian blog yg penting =) =) =)
menarik..




cik aish ni blogger dr seremban...??

ce tgk blog nie..

slanshida.blogspot.com

ala xpelh. msg2 ada klbihn sndri kn. org ttp akn polo kite klu kite mmg besh.bkn kite yg rs tp org yg rs kite MMG besh. besh SGT2. mcm mkn coklat... :-p

cntek lau entry x besh x lyan gak~~ ^^

tpi widad tengok biasa org2 cun la blog dia meletop ..walaupon entry diorang biasa2 jer

sebab tuh ar blog CB x pemes mcm aish...errrkkk.. :P

saya tak cantik..tapi choomell..hhehehehehe..salam ramadhan yea..

@b a m b a m ' s eee sis ni manede la..aish pun mcm korang gak..blog semput2 je nih.. uhuh

@WidadCutieyGirlZ StorY hehe yup..meletup sbb kecunan dorang..tp ada gak cun dan blog pun best..

@Popoi hurm aah so benda tu sebjektif..terpulang kat kt nak nilai blog tu best ke tak..

@Anonymous best mcm mkn coklat ea...mcm kenal je tagline tu kan.ahaks

@Anonymous oooooooooooooo kamuuu yee!!!! hahaha

@Ezy Chiaki hehe..takpe..tuhan jadikan kita ada kekurangan dan kelebihan.. :)

@amna ee jgn cakap camtu..kt ada kecantikan kt masing2 tau! :p

@HAJAR hasan hehe..yeke..em tu la..rasanya tak perlu buat kategori2 blogger cun ni sume..mcm pelik sgt da tgk

@EYFAalias haha..btul2..ada yg cantik n blog dia best..mcm blog nurul badiah lai.. cantik dan best..tu baru boleh nak list out kan..

@Marya Hana yup...mcm blog marya hana la..hehe...blog personal yg byk gamba dan best!

@Fazil Hamid tu dah semestinya. hahaha ..kamu jd blogger comel je la

@iPai apa kata nnt ko bg list blog2 superb tu..aku nak terjah gak

@.m y z. hehe..myz ziema pun cantik pe...untung la..hehe blog pun makin pemes skng ..:p

@rara pinkmafia ada rara...siap buat part 1 2 3 lagi. hehe..

@ღ αεn ツ hehe tu la..klu ikutkan byk lg nak improve .. :(

realiti dunia blogging... bhahahahah.. bonus bonus bonus!

Back To Top