KORANG TOLONG AKU! TAK TAHU NAK NAIK BAS APA

Tags

ok. ini adalah Menara PNB dekat Jalan Tun Razak


ini pula adalah Terminal Bas Seremban

sekarang yang menjadi persoalan dekat benak aku ni, macam mana aku nak pergi kerja hari hari dari Seremban ke Menara PNB dengan menggunakan bas? seyes aku tak pernah naik bas ke KL melainkan ke Melaka je sebelum ni. sebab aku study dekat Melaka. 

so bila tibe tibe kena berulang dari Seremban ke Menara PNB, aku taknak drive sebab membazir tenaga. dan aku taknak stay KL sebab tak best. (kos hidup tinggi kot!) so sekarang ni aku tengah pening kepala ni. nak naik bas apa? nanti bas tu turun dekat mana? aaa help me. pastu nak balik macam mana? nak tunggu bas dekat mana? 

doakan aku supaya dapat menyelesaikan masalah ni. haha. masalah negara ni.

P/S - Isnin ni kena bangun pukul 5 pagi. blog akan bersawang lepasni. ahaks. takpe. aku akan update blog kot kot ada benda menarik yang terjadi dekat PNB tu nanti. eh skema gila ayat aku. terikut2 sejak semalam. teett..


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :