.

.

MANA PERGI SEMUA PRODUCER DRAMA RAYA NI??

Bismillah. Assalamualaikum wbt..

Lama betul tak update blog. maklum lah raya kan? kalau update rasa macam membazir air liur je. yela..update punya gigih tapi tak ada yang baca nak buat apa kan? nanti pot pet pot pet dalam blog macam cakap sorang sorang je.. tapi tu sebenarnya alasan je. sebenarnya aku malas nak update. perut pun makin gebu dengan ketupat ni ha. haish buruk perangai kau aish. 

Photobucket
anak sedara aku ni dok usha maut lak kat aku. jeles la tu. hehe

aku tak nak cakap banyak la sebenarnya. cuma aku terkilan sikit la sebab tahun ni tak banyak iklan raya yang best best. yang bikin hati aku sentap. takde dah tahun ni. pastu boleh pulak TV3 ni dok tayang drama dan filem filem yang basi. yang dah naik mual aku tengok. 

tak ada cerita baru ke? 

so aku taknak la salahkan mana mana saluran. aku nak salahkan producer drama drama melayu ni. mana korang pergi ha? takde idea ke nak buat drama raya yang best best tahun ni? korang hanimun ke apa?


Photobucket
tu la my mommy yang seporting tu...

eh tadi aku peromis taknak bebel panjang panjang. tapi terpanjang jugak aku membebel malam malam raya ni. ha ni namanya jari aku dah rindu nak taip dekat blog ni. huh. lama tak update, sekali update, agak mengundang bencana jugak lah. 


Photobucket
boleh jadi cover magazine? boleh tapi pas tu magazine tu gulung tikar akibat kerugian melampau. 
 
P/S - tengah layan Adnan Semp-it dekat TV3. sempit betul dorang ni dok tayang filem basi berulang ulang. 


15 Komentar untuk "MANA PERGI SEMUA PRODUCER DRAMA RAYA NI??"

astro pon sama. asyik keluarkan cerita dah basi. menyamppp je rasa!

cik aish, selamat hari raya maap zahir dan batin.. =)

nak buat lagu mana.. duit dah habis nk wat filem.. haha. kdg2 bosan tgk tv..mmg bosan lh. amir rsa cik nak buat lagu mana.. duit dah habis nk wat filem.. haha. kdg2 bosan tgk tv..mmg bosan lh. amir rsa cik

betul2..xtau la mne pegi drama raya..semua citer filem yg da berzaman...

tau xpe..semua filem yg sama yg asyik diulang tayang untuk ke berapa juta kali tah. HAHA

selamat hari raya...
malas nk tgk tv.. online lagi bagus :)

jangan risau,, selagi yana x bz memenuhkan makanan dalam perut mesti yana baca blog kak aish.. hehehehe...

ha, sangat marah dengan semua stesyen tv... apa daa duk ulang2 cerita basi... grrrrrrrrrrr!!!

eh eh, cantiknya rumah kayu tu, klasik!

betul2. slalunya iklan raya yg best2, petronas ada buat. tapi kali ni tak ada. huhu. terkilan juga.

tang drama dekat tv, tengok2 jaa cerita lama. tak minat nak nonton terus. tak ada feel.

ah, raya kali ni hiburan memang dorang nak kurangkan kot. supaya kita semua fokus pada keluarga. kekeke. :)

budak kecil tu comel. apa nama dia?

haha..tau xpe..xde pun drama keinsafan sempena raya kan. prodser semua dah kering idea kot...

hehehehe betul, idea sekarang entah mana2 hehee

btww nice pictures!!

tetbe rs nk mengurat aish blk la. :P

producer skrg ni sebuk dgn nk bt cte hantu.so cte raya x sempat nk bt. :D

betul betul! asik ulang benda yang dah basi! boring gilaaa! orang raya buat la drama raya, ni ulang tanyang cerita wayang yang dah basi buat apa? cerita hantu bagai? bapak sengal gila. tak syok langsung. rasa nak humban je tv tu.

kn ke citer yg kuar byk kli kt tv tu bgs banget tuk para producer. dpt gak duit apa kenama tu? royalti? ke ape? ye ler. duk gyg kaki tp duit masyukkk... apa lg yg korang nk hah..????? huhu..

betulllllllll
bosan dah,semua channel same je
balik2 adnan sempit.semerah cinta stiletto bla bla bla
perghh bosann

lebih kurang dgn astro. puasa hari tu tengok santau 2 kali.. then ni raya main lagi.. stesen yg sama =.=''

Back To Top