MANA PERGI SEMUA PRODUCER DRAMA RAYA NI??

Tags

Bismillah. Assalamualaikum wbt..

Lama betul tak update blog. maklum lah raya kan? kalau update rasa macam membazir air liur je. yela..update punya gigih tapi tak ada yang baca nak buat apa kan? nanti pot pet pot pet dalam blog macam cakap sorang sorang je.. tapi tu sebenarnya alasan je. sebenarnya aku malas nak update. perut pun makin gebu dengan ketupat ni ha. haish buruk perangai kau aish. 

Photobucket
anak sedara aku ni dok usha maut lak kat aku. jeles la tu. hehe

aku tak nak cakap banyak la sebenarnya. cuma aku terkilan sikit la sebab tahun ni tak banyak iklan raya yang best best. yang bikin hati aku sentap. takde dah tahun ni. pastu boleh pulak TV3 ni dok tayang drama dan filem filem yang basi. yang dah naik mual aku tengok. 

tak ada cerita baru ke? 

so aku taknak la salahkan mana mana saluran. aku nak salahkan producer drama drama melayu ni. mana korang pergi ha? takde idea ke nak buat drama raya yang best best tahun ni? korang hanimun ke apa?


Photobucket
tu la my mommy yang seporting tu...

eh tadi aku peromis taknak bebel panjang panjang. tapi terpanjang jugak aku membebel malam malam raya ni. ha ni namanya jari aku dah rindu nak taip dekat blog ni. huh. lama tak update, sekali update, agak mengundang bencana jugak lah. 


Photobucket
boleh jadi cover magazine? boleh tapi pas tu magazine tu gulung tikar akibat kerugian melampau. 
 
P/S - tengah layan Adnan Semp-it dekat TV3. sempit betul dorang ni dok tayang filem basi berulang ulang. 


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :