.

.

LELAKI PAKAI RANTAI


Kalau sejak kebelakangan ni lelaki suka menjadi pengkritik pemakaian perempuan, kali ini mari kita jadi pengkritik pemakaian lelaki pulak. ok. ini adalah salah satu (sebenarnya banyak lagi) cara pemakaian yang aku tak gemar. lelaki berantai. 

perempuan berantai nampak manis. lelaki berantai nampak _ _ _ _ _ sila lah isi dengan jawapan yang sesuai. ok. lepas tu, lelaki begini ada hati pulak nak memilih calon isteri. mereka nak yang solehah, yang nampak manis, yang sopan, yang baik budi pekerti bla bla bla..kalah ucapan PM punya panjang. "halo halo berader, jom kita pergi kedai dua ringgit beli cermin."

aku tak rasa bila lelaki pakai rantai, akan terserlah kemachoan dorang. secoet pun tidak. malah makin memburukkan keadaan dan rupa paras korang. hilang terus kekacakan korang tu. tibe tibe aku rasa aku lagi kacak jadinya tau! 

P/S : kepada jejaka tampan di luar sana, jangan lah memakai rantai. silver ke, emas ke, tembaga ke mahu pun platinum. aku nak cuci mata pun rasa tak berapa nak gembira. sian aku.


25 Komentar untuk "LELAKI PAKAI RANTAI"

tahu takpe... depa tahu kritik kite jee kan ? ='

haram menyerupai wanita...

nak topap seumur hidup? mehla..
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/topup-untuk-seumur-hidup.html

hahahaha. laki bengong je pakai rantai

llki berantai, pake subang, smua tuh ikut kaum lain, kiranya islam tak benarkan..pelik tol dieorg nih..=.='

tak macho pon pake smua tuh.. hahaha.

sebenarnya lelaki pakai rantai ni haram so jawapannya h.a.r.a.m MELAINKAN jika darurat dan telah diakui ada perubatan yg benar2 berkesan dan diakui oleh doktor islam yang adil

sy tk minat berantai2..gelang besi pun tk de..

a guy yg pakai rantai/subang juz nk tnjuk diorg macho je xtually..mmg ya,takleh dinafikan,tapi kalau pempuan yg jenis ada adab n kesopanan,die akan anggap lelaki mcm ni"tak snonoh"..a guy slalu ckp nk gurl yg pakai tudung blablabla,smua tu hy di mulut..tapi kalau tgk,diorg lebih memilih awek seksi..mmg xsmua,tapi kbykan.

saya paling tak suka lelaki pakai rantai, please lah jadi lelaki sejati sikit haishh!

geli gelimat tengok laki paakai rantai.. jatuh mertabat woo.. adeiii

komen 1st zaharin, SMART memang aku sokong..komen yang 2nd tu HARAM TETAP HARAM lagi aku sokong..haha

nasib baik aku tak pakai...hehehe

siyes rs annyoed bile tengok lelaki pakai gelang dan rantai ni....
haram ok!
ckp mcm diri sgt baik kn? sibuk kutuk perempuan jerr...

em...kalau emas..rasa nyer tak payah lah....;d

tak suka laki pakai aksesori..kalau laki den..meh sini den cabut then den yang pakai! ekkekeke

tak lawa pon kalau pakai rantai ..

Back To Top