.

.

JENIS ENTRY YANG BAKAL MELETUPKAN TRAFIK KORANG

aku nak share sikit lah pendapat aku ni. walaupun tak berapa nak bernas tapi harap harap lepas korang try petua aku ni, berkesan sikit kat korang. harap harap meletup la laptop entry korang tu dengan adanya tajuk tajuk yang macam ni. jom kita usha.

ni contoh entry yang bisa membuat orang orang klik entry korang.

blogger paling cun pilihan aku
kalau korang buat tajuk entry ni, lepas tu korang senaraikan semua blogger blogger cun dalam entry korang tu, entry tak best pun takpe asalkan cun, aku kondifent memang ramai yang klik blog korang tu lebey lebey lagi lelaki lelaki bertubuh sasa yang tengah desperate nak tambahkan kuota awek dorang. 

saiz penis pilihan gadis gadis malaysia
tajuk yang berunsurkan XXX memang sentiasa menjadi pilihan utama masyarakat masa kini. eh tak percaya? korang ingat tak isu kerajaan menggodam sesetengah laman web tapi laman web porno mereka tak godam. so masa tu aku nampak ramai lelaki mahupun pompuan yang merungut "eh website porn still boleh bukak la!" haha kantoi korang bukak website porn. tapi takpe. aku tak marah pun kalau korang nak jeling2 website porn tu. hak korang!

bergambar dengan lisa surihani.
selalunya kalau dapat bergambar dengan artis lebey lebey lagi lisa surihani, mesti ramai yang nak klik sebab unsur kejelesan dah mula terpacul dari diri dorang. so buatlah tajuk macam ni untuk meletupkan entry korang. tapi awas. jangan tajuk je bergambar dengan lisa surihani, tapi rupa2nya entry korang pasal korang bergambar dengan makcik yang nama dia sama dengan lisa. aku risau blog korang yang meletup gara gara kena marah dengan pembaca. tapi aku tak kisah pun kalau kena tipu macam tu. T__T

blog feveret pilihan.
kalau korang rasa korang tak ada idea sangat nak update pasal apa, korang buat je tajuk entry macam ni. sebab blogger blogger ni teruja nak tahu siapa. berdesup desup kot orang klik blog korang time tu. dalam hati, "siapa la blogger pilihan tu ye, ntah ntah aku" ha so traffik memang garenti meletup kebabom bila buat entry macam ni. lagi pun apa salahnya buat amal jariah, promote blog kawan kawan. tak rugi der.

gambar perempuan bertudung tapi baju ketat
ok entry yang macam ni pun boleh menaikkan traffik korang. bukan apa, korang pun tahu kan, masyarakat kita ni memang suka dengan benda benda yang mengaibkan orang lain. suka tumpang ngumpat sekaki. suka jaga tepi kain orang. sebab tu dorang suka klik isu2 macam ni. tak caya? cer try buat. haha. tapi satu je aku nak ingatkan, dosa korang tanggung la sendiri.

ok. so apa susah sangat nak pikir entry yang boleh meletupkan trafik korang?? senang je kan.tapi kalau korang pandai korang mesti tahu pikir mana yang baik mana yang buruk. kan kan? kalau yang kurang pandai tu, mesti akan lurus je ikut apa yang aku ajar tu. especially jenis entry yang last sekali tu. 

"dalam hidup ni, tak semua pilihan depan mata tu kita kena ikut..." :)



16 Komentar untuk "JENIS ENTRY YANG BAKAL MELETUPKAN TRAFIK KORANG"

wahhhhh bagus2....nnti nk try ltk gmbr dgn lisa la.....hehehe

blog atia slalunyer famoz ngan keyword2 porno.. tiap2 hari ada jer.. sedangkan entry baek2 punye.. sabar jela.. heeeee~

dis is best sis.. hehe..
erk klu laki nk wat pasal entry yg xxx tuh, konferm kena cop gay.. hahaha

meh amek gmbaq ngan lisa meh..muka i cm lisa..;p

ooooo...ini lah rahsianye...hehehe...boleh tiru ni...

tulis tajuk entry gambar perempuan je dah cukup untuk menaikkan traffic. :)

hahaha.

tau semua ni. tapi nawaitu saya tak kena pada semuanya. biar pelan pelan orang kenal kita. lama lama traffic akan naik juga.

macam cik aish. entry menjana minda dan sempoi. ada reader tetap lagi. style sungguh. :)

ptt la blog sy trafik tk tinggi..sbb tk buat semua tu.. kih kih kih

wah..nice tip la sayam. hehe...nanti nak buat tajuk bergambar dengan cik aish...letop2 tak eh.


hehehe

yup..yup.kbykn blogger femes adlh gadis chantek..huhu

tp mmg pon aish.rara kalo buattajuk gossip baru traffik naik.kalo x.nan hado.

bagusla tips nih... heh. btw, nice blog!!

hehehe. XXX itu selalu sangat orang cari. pehal ntah. ;)

Back To Top