THINGS THAT I LOVE ABOUT HIM

Tags


actually banyak benda benda sweet yang jadi masa sambut befday dengan PP Epal haritu. the thing that i love about him is..dia sangat lurus. kadang kadang kalau aku kelentong pun dia akan percaya. haha. bestnye. ok tu bukan point sebenar entry ni. 


actually tak ada apa apa surprise *buat buat lupa tarikh befday and tibe tibe malam tu, datang rumah bawak ke and wish surprise my darl!!!* ok tu takkan berlaku either pada befday aku or befday dia. never. kitorang say no to surprise. haha. 

the sweet thing is..before befday aku..2 3 bulan aku akan ingatkan dia.. "awak, befday saya nak dekat" haha slumber je ingatkan dia. so that dia akan ingat bila girlfrend dia ni lahir ke muka bumi. and 1 week before befday, aku dah buat satu senarai panjang benda2 yang aku nak dia sediakan. haha gila slumber kan. well ni la masanya untuk kita meminta2. tengah sayang kan. mintak helikopter pun kompem dia bagi. hikhik.


and salah satu benda yg aku request adalah kek befday 4 tingkat. serius gila apa nak mintak dia belikan kek besar macam tu. tapi pp epal pergi jugak kedai kek tanya how much...and lepas tau harga dia..pp epal tak jadi beli. so malam tu dia jumpa aku, dia mintak maaf dulu dengan aku.."sorry, saya dah tanya auntie tu harga kek tu, quite expensive, boleh tak kalau saya bagi awak kek ni?"

aku tahu dia tak akan beli kek 4 tingkat tu.haha. erm tapi..untuk merayu mintak maaf because of that....i feel touched.. :(

Ohmydarling. aku main main je nak kek 4 tingkat. plis jangan merayu rayu mintak maaf bila tak dapat belikan kek 4 tingkat tu. i'm just joking my dear!!! aku sebenarnya jadi serba salah bila dia jumpa aku and the first thing benda yang dia nak cakap, dia apologize sebab tak dapat beli kek 4 tingkat tu.

the things that i love about him..dia sedaya upaya memenuhi apa yang aku nak. tapi ini tak bermakna kebendaan je. means that, bila aku perlukan dia..dia ada bersama aku. bila aku sakit, dia akan datang even tengah malam untuk hantar ubat. bila aku buat joke mintak macam macam dekat dia, dia tak pernah merungut, but he try his best untuk penuhi apa yang aku nak. 

sometimes bila aku marah..aku akan letak phone and he will keep calling. dia rendahkan ego dia untuk memujuk. even dia say i luv u sayang, and aku tak balas balik, dia akan keep saying that. 


i do love him

so much. 
its only once a lifetime you find someone really..

thanks Allah because i met him.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :