.

.

CONTEST BLOG - "BLOG PALING SMART"

Assalamualaikum wbt
Salam sayang semua pembaca!

Contest kali ni rasanya insyallah mesti ada yang teruja nak join. Sebab simple dan paling senang di dunia. Siapa siapa yang ada blog konfem boleh join punya. Yang takde blog, p lari buat blog dulu wokehh! Apa syarat syarat contest kali ni? Meh kite terjah satu persatu. 


Letakkan poster contest ni dalam entry masing masing :) dan linkkan ke sini 

  1. Tak kisah korang follow atau tidak Belog Cik Aish. Tapi kalau follow lagi mudahkan korang untuk tahu any update tentang contest ni.
  2. Yang ni wajib. Peserta yang nak join contest ni, kenalah LIKE page HEALTHY & BEAUTY SHOP. Dan jangan lupa PM inbox page tu, inform yang korang dah LIKE so kita akan spot check. Tujuan korang LIKE page ni, sebab ada kaitan dengan hadiah contest. Hadiah dan pemenang akan diupdate dekat page ni. 
  3. Buat satu entry bertajuk "BLOG PALING SMART". Entry tak perlu berjela jela. Ringkas dan padat je. Korang boleh beritahu kenapa korang join kontest ni ke, apa harapan korang ke..pengalaman edit blog korang ke..atau pun kenapa korang nak hadiah produk Shaklee ke, apa apa jela. Tema bebas. Asalkan tak merapu banyak sangat. Jangan lupa linkkan entry tu ke sini..hehe. 
  4. Last sekali. Hantar link entry korang tu pada Aish. Dengan cara inbox page Healthy & Beauty Shop tu. Tujuannya, untuk Aish publish entry korang dekat page tu. Bagi femes amos gitew.
Apa kriteria blog paling smart yang Aish cari?
  • Template kemas dan teratur
  • Pemilihan layout yang kreatif
  • Susunan sidebar yang menarik
  • Jangka masa yang singkat untuk loading blog korang
  • Blog yang ringan, simple, smart, cantik, gojes!

So tarikh tutup contest adalah 31 Mac. Pemenang akan diumumkan pada suatu tarikh yang akan diberitahu nanti. Hadiahnya adalah SET VITAMIN PENJAGAAN KULIT SHAKLEE. Waaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! So tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang ni! 

Bila lagi korang nak pertaruhkan dan perkenalkan blog korang? Inilah masanya! 

38 Komentar untuk "CONTEST BLOG - "BLOG PALING SMART""

nak.... boleh buat hantaran set tu... hehehhe :) ina cuba join... hooreeyyyy

Nur Join
http://dhia-manja.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart-by-cik-aish.html

@~Nor Arena~ ok dear! jommm! byk masa lagi ni..boleh mekup blog lagi!

Fyda join, dah like FBPage , sorry , sebab mesej di FB kene blocked .

http://eydaafydaa.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Hadiah besttt. Nak joinnnn :)
http://marlizamazlan.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

ok kite join lelaju!


http://lemonribena.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

akak, ina join yer...

http://arenamuslimah.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Joined :

http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Nak join sekaki :)

http://my-contest.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart-by-cik-aish.html

salam, cik aish.. dah join.. :)

http://aznurelya.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Yana join (^^,) Dah PM tadi kat HEALTHY & BEAUTY SHOP. Likers ke 461~

http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

saya join

http://snfajariah.blogspot.com/2014/03/contestblog-paling-smart.html

dan dah follow blog cik aish =)

saya join =)

http://snfajariah.blogspot.com/2014/03/contestblog-paling-smart.html

Salam, kak Aish.
Nisa join cintest ni.
http://akubudokganu.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

aini join :)

http://colourfulofainilife.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

join ^^ dah inbox dekat page juga~

http://aisyasakura.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

As salam..,

sy join yer..!

http://amielovely525.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

^____^

salam, da join dan da like fb page
http://bitasweet.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

join :)
dah pm jugak kat page tadi.

http://ohthrillers.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Join :)

http://justforfund.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

http://vidolaaa.blogspot.com/2014/03/contest-blog-paling-smart.html

Join last minute hehe

joined ! http://thesupersomething.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html :)

kinah join

http://ape-kinah.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

Join sini..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Yes, dah join. hehe

http://soon-2be-mrs.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Yes, da Join! hehe

http://soon-2be-mrs.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

joined
http://diyasesame.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

joined
http://diyasesame.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

joined
http://diyasesame.blogspot.com/2014/03/contest-blog-blog-paling-smart.html

join :)
http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart-by-cik-aish.html

fb:https://www.facebook.com/qizura.loveannchayunk

cik aish.. sy join! sempat lg tak? hehe..

http://anne-nurain.blogspot.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Assalamualaikum . Saya join :D
http://www.cikkmira.com/2014/03/blog-paling-smart.html

Back To Top