.

.

MY ENGAGEMENT DAY... HAI PP EPAL!




Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar... 26.02.2012..tarikh pertunangan yang akan dikenang seumur hidup..syukur alhamdulillah perkenalan selama 7 bulan dengan PP Epal akhirnya sampai ke sini.. doa doakan supaya we all ke jinjang pelamin..insyallah.. 

actually banyak nak update..nak tunaikan janji..promote semua sponser sponser yang ada..hehe..tapi masa tak mengizinkan..so..tunggu next entry okay! entry bergambar.. :D thanks pada semua yang wish, yang datang, yang sponser, yang macam macam lagi la..

"walaupun hidup ini bukannya fairytale, tak mustahil kita boleh dapatkan sebuah ending yang happily ever after as long as we believe..."

lebiu muah muah.


28 Komentar untuk "MY ENGAGEMENT DAY... HAI PP EPAL!"

tahniah....cun ah cik aish ni kan....

tahniah..u looks pretty & kaler bj gorgeous!hihi

cantikkkk! selamat bertunang :)
Happily ever after :)

phewittttttttttttttt~!! congrats again! :P

CONGRAT's cik aish! akhirnya..
hope ke jinjang pelamin pulak tak lame lagi ye..


btw, cantek sgt cik aish .. veil pon cantek ! ^^

tahniahhhh..
pasangan yang sepadan. ^___^

cantiknyaaa~ :) Semoga happy selalu

ni zaman blogger bertunang erk..apa pun cantik gmbr tunang cik aish..

Nanti panggilan cik boleh tukar jadi ke puan kot..huhu

tahniah..favorite kaler kite lak tu..pink + biru..cantik kan kombinasi 2 kaler nih..nak gak la buat nnti..inspirasi nih :D

tahniah.. cantiknya adik nieh... warna pink and biru turkois memmang feveret akak..

cantiknya Cik Aish! Alhamdulillah :) Semoga tabah melayari alam pertunangan! Tahniah :)

suka tema cik aish.......update la psl brg hntaran.heehee :)

tahniah yunk!
wah lawanyeeeeeeeee..
=)

tahniah.. anda sangat anggun dengan combination warna dress yg cantik.. :) tarikh tue izfa pun boleh ingt sbb tarikh lahir izfa..

per2 pun kamu mmg cantik.. tahniah sekali lagi.. :)

tahniah, sma cantek sma padan :)

congratulations!
terkejut bila tgk dashboard anda entri ni, trus klik*.

jangan tunggu lama2..
nnt lama2.. hakhak XD


Pepun, moga cepat berkahwin, hehe ^^

Tahniah...mmg cantek tema colour yg menarik

moga berkekalan sehingga ke jinjang pelamin

phewittttttttttt!!
tahniahhhhh dear sbb dah jadi tunang pp epal dah sekarang:))
cantik sangat!

cincin plz..hahaha
lawa2 tunang org ni..piieewwiit

tahniah! moga kekal hingga jinjang pelamin. ((=

aish!!!jelesss..hehe,.tahniah dah tunang. kawennya bila yunk?takat n9 tu, jmput la ai. hehe...

cik, yg drees dlm kebaya tu u bli ready made ke tempah?

Back To Top