.

.

Blog tu tak femes..malas ah nak follow

hai uols. petang petang jumaat ni kurang kurangkan ah buat entry mengumpat. haha. okay. kali ni nak share dengan korang tentang satu masalah jiwa yang berkaitan dengan blogging ni. sila ambil serius. eh dah macam blog akuserius ah pulak kan.


Cik Femes kata..


wah ramai dow follower aku. unique visitor pun berderet deret ni ha. well, i memang blogger femes. tulis entry dua kerat ayat pun ramai yang komen. well malas ah nak cakap lebey lebey kan. bila ada yang komen entry i, i terjah lah balik dorang. alahai, follower pun baru 24 orang. blog pun tak semenggah macam blog i. tak smart langsung. malas ah nak follow dorang balik. ala bukan effect pape pun kan? yang penting i tetap menten femes. 



Cik Tak Femes lak kata...


Follower aku tak ramai macam dia. jelesnya. takpelah. akan aku usaha sampai berjaya! macam mana? kena ah blogwalking blog orang hari hari. shout sana shout sini..ping sana ping sini, kipas sana kipas sini, follow sana follow sini. pastu aku kena ah post entry banyak banyak satu hari. kalah kan blog ben ashaari. aku nak jadikan dia contoh dan idola aku. tapi nape aku follow dorang, dorang tak follow aku balik?


.............................


ok. berdasarkan ayat kerek maut si Cik Femes tadi tuh, korang suka tak camtu? mesti tak suka kan? mesti rasa macam nak bagi pelempang sedas dua kan? rambut sama hitam, header lain lain. eh betul ke? rosak bahasa. tapi kadang kadang jangan salahkan dorang. sebab dorang mungkin terlepas pandang.


apa pun, first of all, aku nak mintak maaf mintak ampun kalau ada follower yang follow aku tapi aku belum follow balik. sebab? kadang kadang bila aku clik korang, korang tak letak link blog korang. so aku tak dapat nak kesan ah. tapi kalau ada, maybe terlepas pandang. akan aku follow juga nanti. tunggu..


pasal luahan hati Cik Tak Femes lak, aku tumpang simpati. dan aku nak bagitahu sini, once korang dah create blog, tak semudah a b c 1 2 3 okay untuk dapat follower yang beriban dalam masa singkat. tapi apa tindakan yang Cik Tak Femes tu buat, memang patut. kite kena ah usaha. kena pandai pikat follower bak kata Ben Ashaari. 


Dan jangan ah kita cepat putus asa kalau kita follow dan komen blogger otai hari hari tapi dorang stil tak hingin nak follow kita balik. eh ayat aku macam aku je mangsa keadaan kan. haha. tak ah. general k. korang ni..jahat tau. ye ah sapa ah aku kan.


ok lah bye!!
18 Komentar untuk "Blog tu tak femes..malas ah nak follow"

kadang² blogger yg famous ni bukan xmau follow balik..xsume sombongkan...kadang² terlepas pandang...kitakan manusia biasa...hehehe

@areliff : haha..mesti ah..baru adilkan..kui2

@ dinda Iva : betul betul..macam yg saya cakap tadi lah..tak semua sombong..kadang kadang terlepas pandang.. dan kadang2 takleh kesan dorang sbb takde link blog dalam profile..

ohemmjayy.
saye blogger y tidak femes itu.
hahhaahha.
tgh berusaha ni! ngeh3.

haha. rambot same hitam header lain2..
style~

hai.. ;)

@nabielahuda : takpe..dulu kita semua bermula dari sifar kan...kena berusaha! chaiyok!!

@marya hana : haha..tiba tibe terlintas ayat tu..eeii teruk kan sy..merosakkan bahasa ..marah karam sing walia nnt

follower saya 4 orang je...tade sape nak join saya mengarut kat blog saya...T_T

saya akan usaha terjah sini terjah sana...shout sana shout sini..ping sana ping sini, kipas sana kipas sini, follow sana follow sini....

I'll keep it in mind~

XD

@ mohd Hafiz : 4 orang la sgt kan! haha..takpe..kita semua kena berusaha!! chaiyok!

knpe ek ade stgh2 tu bile kite nk follow balik tp xde link blog dorg?
tekan sane tekan sni xde jgk..
huhuu

gua stju ngan cik ais.. tpi xsume cam yg femes tue.. ad gak yg femes tpi still follow balek.. atceli lam dunia blogging neh.. kite kene ad sifat support menyaport.. kan??(yg nie lagi mrosakkn bhse) ..ngee~~

@cik ezy : ni jawapan dia..
http://getmedean.blogspot.com/2011/02/pentingnya-korang-letak-link-blog.html

@sya : betul tu..yg penting jgn sombong..err..aah la..oit..bahasa jiwa bangsa.haha

xsmua yg macam tu sbb masa deela mula2 dlm blog dulu ramai yg support hihi :P

Meh sini: Tolong Terima Bile Org Tegur!!

Back To Top