.

.

BERAPA KERAT LELAKI YANG BACA BLOG AKU NI?

mengikut statistik dan laporan bancian penduduk flat seri wangi.. peratus pembaca di kalangan lelaki yang membaca blog perempuan adalah tinggi sekiranya..

a. perempuan tu comel
b. perempuan tu single
c. perempuan tu single dan hot (tambahan di situ)
d. perempuan tu tak gedik. 

haha. so aku pun tak tahu la ada ke tak pembaca lelaki yang masuk menerjah dan mendatangi blog aku ni. haa sampai ayat pun skema nak matiks..memang tak laaaaa lelaki nak baca blog aku ni. nyah pun pandang sekelip mata je. sekelip mata ke sebelah mata? sentapp..

tapi sebenarnya aku malu kalau blog ni lelaki yang baca. sebab entry lama banyak mengumpat dorang. yela..aku kan anti lelaki yang pakai suar tayang boxer ni. so memang banyak jugak la entry lama yang menceritakan kenangan kenangan aku memalukan dan dimalukan oleh kaum adam ni. cess sungguh.

flashback balik entry aku khas buat kaum adam. miahaha..
 
so nak tanya lagik sekali..ada ke pembaca lelaki Belog Cik Aish ni??? (yang separa lelaki tak payah nak sibuk jawab soalan aku ni haa!!)
24 Komentar untuk "BERAPA KERAT LELAKI YANG BACA BLOG AKU NI?"

hahaha...akak ada jugak pembaca lelaki...

huhuhuhu.. takpe.. adaam tetap komen kat sinii...

wah! byknye dok ngumpat psl dorg .hahaha .

saya suka skodeng blog ni *suara garau*



hakhak XD

insyaallah ada....saya lelaki dan suka baca blog cik aish ni.tetapi hanya menjadi silent reader selama ini..:)

ahahahaha.. suka entry yang ni tau.. :)

hah...! saya baca....saya baca.....hohohohoooo....

blog saye usahkn laki, pompuan pon kdg2 je ade..
bhahaha

@Che rosliza Che mat hehe..tp blog ni tk menepati piawaian di atas jadi mesti berapa kerat je pembaca lelaki.ahaks

@my eyes for shine haha..ok la tu..kt pun selalu kene ngmpat ngn dorang kan..lalalala

@Miss Xyz aiyak..jangan la menyamar jadi lelaki dear..hahaha

ada.. ngah check in ler nih...
hehe

ada ni aku....http://ammarzahraa.blogspot.com/

Kalau ada yang komen, maknanya ada lagi la tuu. Kekeke. :D

aku suke baca blog ko aish. walaupun aku sorg lelaki adanya...

Saya baca untuk kenal hati budi popuan

wpn aku lelaki, aku baca belog cik aish ni. baca sgt2. at least sbln sekali. baca apa yg cik aish rapukan. he3....

Back To Top