SUKA PULAK AKU KALAU ADA JIRAN MULUT LONGKANG NI KAN??

Tags

Salam. sorry taw sebab kali ni entry dekat blog pink ni ada bau bau emo sikit. argh apa nak jadi jadi lah. aku memang tak boleh bersabar dengan manusia spesis mulut longkang. aku memang luaran nampak lembut tapi aku jenis yang menentang keras kerasan kalau orang tuduh benda aku tak buat.

kadang kadang apa yang jiran sampaikan..tu lah yang orang dengar, dan orang percaya. am i right? lagi lagi jenis makcik makcik yang kepoh jenis mulut takde insurans tu. sesuai la jadi makcik. maaf aku bukan nak bersifat kasar tapi that makcik yang mulut longkang tu tought me so many harsh lesson.

aku tak mention pun nama makcik dalam blog ni. tapi makcik boleh buat cerita yee sampai orang pandang serong kat aku? tapi aku tetap bersabar. paling kejam pun ni je yang mampu aku buat..luah dalam blog. huhu nasib ah korang baca sapa suruh.erm niway.. aku takkan jaja cerita kau makcik oii. have you wonder why i didnt use againts you? because im not you!

 
kadang2 aku memperkatakan tentang sesuatu..or membuat sesuatu tapi disalah ertikan..and sampai satu masa..aku tak mampu nak buat apa2 untuk memperbetulkan keadaan dan dipersalahkan bulat2..tuhan saja yang tahu apabila melihat diri sendiri dihukum dan dihakimi oleh orang lain..even dalam hati nak sgt cakap..bukannnnnnnnnn..bukan mcm tuuuuu.. 




someone please...take me away from here.... :( 



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :