KAU penyebab mata aku rabun!!!

Tags

hai bala bala. tengok, mata aku dah rabun. sobs. ini semua angkara kau! kau punca segala galanya. kalau aku tak kenal kau dulu, mesti mata aku sihat walafiat. aku benci kau! kenapa kau hadir dalam hidup aku haa? tak puas ke selama ni kau rampas masa aku. hari hari aku kena menghadap kau. sekarang kau buat mata aku rabun pulak!!


kau punya pasal lah ni Belog Cik Aish!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :