.

.

TAK BOLEH NAK MENGURAT PAKWE COMEL LAGI LEPAS NIH

Semalam PP Epal tiba tiba update status relationship with..dekat facebook. sebenarnya aku tak ugut pun kalau dia tak update. walaupun sebenarnya aku memang nak dia update status tu. apa ayat aku ni? layan kan aje. 

Aish : awak, napa awak tiba tiba update status relationship tu? (buat buat baik hati)
PP Epal : biarlah. buat apa nak sorok sorok. (ala sweetnya dia jawab camtu)
Aish : (yeke?)
PP Epal : hahahaha padan muka cik aish dah tak laku lepas ni. muahahaha
Aish : (ya rabbi. manusia ke apa ni?) kejam dow awak!!!!

huh sangat membencikan. punyalah tak bagi peluang kat aku nak usha orang lain. sampai hati betul. bagi la aku peluang nak beramah mesra dengan calon calon lain pulak kan? 

lepas tu, nak dijadikan cerita, hari yang sama lepas update status tu, EX aku remove aku dari facebook. pehal lak ni? korang rasa kenapa EX aku remove aku dari facebook dia? ego? sakit hati tengok aku dengan orang lain? atau pun dia frust sebab tak ada peluang nak ngurat aku lagi. haha. poyo betul.

buat si EX.

kalau kau baca blog aku ni, satu je aku nak cakap, hubungan kita adalah satu kesilapan. jadi aku tak salahkan kau kerana remove aku dari facebook kau tu. sebab mungkin tu satu cara untuk betulkan kesilapan kau add aku dulu. kan?


Photobucket 

PP Epal..

kalau awak baca entry ni, saya nak cakap, yang saya tak perlukan hubungan yang sempurna di mata orang lain. cukuplah awak sempurna di hati saya. tak sempurna pada pandangan orang lain, tak mengapa. :)





i heart you



38 Komentar untuk "TAK BOLEH NAK MENGURAT PAKWE COMEL LAGI LEPAS NIH"

so sweet..

bila dalam hati ada taman.. :)

hihikk..
sweetnyeeeeeeeeeeee~
arap kekal hngga ke akhir hayat..

si ex boipren cik aish jeles lettewwwww..
kehkehkeh

OOOpppsss,Ex u tu remove sebab dia sangat sakit hati bila u dah jumpa pengganti.Dia ingat u tak laku!!hehehe..

Wow...so sweet~~~

Si PP Epal awak tu tak mahu awak di kebas orang!!hahahhaa...

Lain orang lain cara.Macam saya biar orang tak tahu siapa pakwe saya ( walaupun ramai dah dapat agak,siapa cik abe saya!!heheehe )

@Cik Ezy hehe..ntah la..tatau..tp pelik gak la y dia remove kan. hehe..takpela..nak bt caner.. life mesti diteruskan..

cewwah...suwittt...hehee....semoga kekal bahagia ye. hati2 bila bercinta.hahahahhaha..saspen je ayat kan.

:)

@Cik RoSs haha..btul2..lain org lain cara..hmm tah la..agak tekejut gak la bila dia remove ai ari tu.huhu..tp klu i jd dia, i akan buat benda yg sama gak kot..

@najihah sahami haha mmg suspen...tkpe mish..pengalamn byk ajar..hati2 sgt pun kdg2 kecundang jugak..hope everything will be fine n going smooth..insyallah..

oouuh ! so sweet akak.. :))
semoga berkekalan..

wewwiiiitt ... hahah .. dah takleh nakal2 ye ...

bagus !! hehe

wah bebunga2 cinta..hi3... jg org di smpg kt skrg elok2, jgn mnyesal kmudian hr, yg berlalu bira berlalu k..moga hub anda kekal dunia akhirat..

pwweiittt..sweet nyer...smoga kekal tau ;)

aloh comelnya pp epal ngan cik aish.. hehe. eh lepas ni kawan2 laki yg ade hati semua kecik hati. sbb xdapat ngorat dah.

tp terharulah kan.. sbb pp epal cik aish tu dgn rela hati tukar status kat FB.. :)

auchhhh!!! sweetnyaaaa!!! suka suka suka!

erk, yana pun pernah di add FB oleh ex bila yana update single tapi week after bila yana update in relationship with bla bla bla, dia remove! motif??? butthurt??

@iPai hehe b4 ni manede nakal la..gud girl tau.hahaha.. KE? ahaks

@Ct Aja :) yup..yg lepas tu biarkan..harap2..ni yg terakhir..

@Marya Hana tu la..dia yg tukar..aish tak mintak pun..haha..tp tu la ayat dia..biar aish da tak lakulagi. hampeh tul kan, haha

@Mr.Thinker@Ali hehehe...yeke..tu la..mlm2 je aish mmg transform jd romantik., hahahahaha

@Liyana Aziz hahahaha maybe la kot...butthurt!!

owh mcm ni rupenya bile aish dilamun cinta ye.hehehe

@rara pinkmafia haha nape rara..malu tau rara ckp camtu. haha ..mmg..ilang kebrutalan aish sjak dumenjak nih

adess..
jgn la cite lagi syg..
malu r
ahaahaha

alala sweetnye kate kate tuk boyfriend cik aish tu.. kalo kita dapat ayat tu mau menangis tertonggeng tonggeng terharu..hee

Iye deh. Romantik, macam x caya jaa. Ahak! :)

Terima kasih. :)

@khadijah hehe..kita kaum perempuan mmg cepat terharu..ahaks..tapi kaum lelaki lum tentu terharu ngn skrip aish tu.haha

@Mr.Thinker@Ali hehe sila la percaya ye...

mekasih sbb apa?

@Cik Aish
heheh .. saya tak tau .. yg tau pp epal je kot .. heheh

alalalaaa~ kak aishhhhh nasib kita samaaaaaa~ kak aish kira ok lagi. si EX tu remove je. ziema siap kena blocked! hahaha kejam XP

@.m y z. pergh..dia blocked ziema?? hahaha adess tu frust gila ke apa tu

asal 'i heart u' tu kecik sgt..



ptt kasi BESAR2..haha

owh lpe nk bg pndgn.


sbnrnya kn,si jantan hapak tu remove sbb dia skt hati.dia ingat awk x bole hdp tnp dia dan duk ingat kt dia je


bajet betul la dia.awk block je.biar dia nk tgk [add as a friend] kt wall awk pun x bole.wawawaa ;))

Allah jd kn ssuatu bersebab. dia nk berikan cik aish pelangi yg indah stlh kilat, guruh & awan hitam berlalu jauh. jgn sia2kn ngn mende2 remeh. give & take k...

hidup ni bagaikan roda...tidak semestinye kamu semua akan berada di atas...yang pergi biar lah pergi...mgkn si die remove ade sebabnye...tidak semestinye si die sakit ati atau membenci kamu...hanya yang Esa saja tau...Setiap yang berlaku ada hikmahnya...jgnla kamu menganggap yang buruk sesame kamu...

Back To Top