.

.

KAD RAYA DARI GUA UNTUK LU

 ini adalah post melekat. sila scroll bawah untuk entry baru ye.

Yea lama gila tak buat segmen. rasa rindu pulak. disebabkan raya tak lama lagi, aish nak buat segmen untuk blogger blogger sama sama meriahkan suasana hari raya ni dengan banner ala ala kad raya pada blogger yang korang suka, admire atau pun apa2 je la kan. (kalau boleh nak besar besar macam banner aku kat bawah ni) 

semua kad kad raya tu akan aku tepekkan dekat entry melekat sepanjang HARI RAYA nanti. kad raya tu akan aku link ke blog korang. so boleh lah promote sekali blog korang kan.



caranya?
1. buat entry bertajuk KAD RAYA GUA UNTUK LU
2. tepek banner di atas dan link ke blog ni. 
3. letakkan gambar kad raya korang serta tag kan nama blogger yang dituju
4. tinggalkan link entry tu dekat ruang komen ni.

nak tulis ucapan yang berunsur kan lawak ke, sweet sweet ke, atau pun nak buat pantun pun boleh. ikut kreativiti. 

gambar kad raya, kalau nak copy dari website lain, boleh, tapi kalau boleh, edit la sikit sikit supaya nampak hasil tangan korang tu kan. yang penting mesti ada ucapan korang dekat gambar kad raya tu. 

tarikh tutup segmen adalah pada 30 Ogos 2011. 
P/s - gambar banner segmen tu pun ala2 kad raya gak kan? hehe

53 Komentar untuk "KAD RAYA DARI GUA UNTUK LU"

best ni!
nanti nak join..
hehekk..
kene carik idea dulu nk wat kad raya..

nanti kalau ade idea nak wat kad ngan mengarang panjang berjela jela dijah join ye..hee

menarik tertarik contest nie mmg dbomb~~ ^^

Gambar ikut suka2 hati? Macam mana nak btau penerima? kena btau sndr? ok. faham sudah. on my way to think about it. :)

this is awesome segment! :)

menarik ni~ hantar kat raya melalui blog je..

wah..banyak kad raya nak kene buat ni..
tapi ade ke org nak buat utk saye..
hehehe..tak dpt kad raye pon takpe..janji dapat duet raye..huhuhu..

@Ezy Chiaki hehe jom join! aish pun nk bg kad raya gak..kat sorang blogger ni. hehe

@khadijah ok dijah! i'm waiting..tayah berjela pun takpe..hehe..

@Mr.Thinker@Ali gamba ikut kretiviti la..nak copy dari website pun leh..tp ucapan tu mesti la tulis dekat gamb tu ye.. haa tag je nama blogger yang bertuah tu..pastu gtau la mereka..:)

@Fazil Hamid haha klu nk join segmen ni, buat satu cukup la! haha..

@Cik Aish

Ok2. I got it. Blogger yg kita tag, boleh lebih daripada seorang?

@Mr.Thinker@Ali sorang blogger utk satu kad je la..:p

pergh .. kalau dah bgtau penerima ye siapa, kira kantoi laa kita jadi admirer dia .. haa .. cam ne ..

malu lar nak kirim kat blogger tuh..kang kantoi..!! hahahahha.. :P

lagi satu, khas untuk blogger je ke? kalau nak bg kawan kat fb boleh? kiranya, tag fb dia. :)

cam best jer.... cam ner nak startnyer nak try jugak la nanti

besttt nie . nak try jugak lah ;)

ish.. ttggl ler aku nmpknye... :-(

wokeh sudah join .. cik aish tolong semak ye ..

sebab ada banyak penerima dia .. cam ne ?

http://ipai-ans.blogspot.com/2011/08/kad-raya-dari-gua-untuk-lu.html

eh aku sorang je ke yang masuk ?

ok dah join!

http://lemonribena.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-dari-gua-untuk-lu.html

dh join ^^
http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

owh..i like this segmen very much...nnt dh siap HAn hantar ye..heheh :D

Thanks sbb tag..
InsyaAllah nanti saya join...^^
P/s : nak taruk apa ek kat nanti???

menarik :)

nnti nk join juga.

http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Dah siap...^^

err. dah mula ramai yg join. ada 29 hari untuk berfikir secara matang dan buat yg terbaik. :)

bagus segmen ni.tak sempat nak create kad raya sendiri laaa...

einz da ciap wt en3....sila la lihat ^_^

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

http://billomanggo.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

saya join..

wa....boleh tahan gak segment ni...terbaik lah...sat gi aku join
hehehe

acap
Lagi KADRAYA utk anda di Acapsuur (>,<)

saye nak join jugak ! =]

http://url-blogsaia.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Helo Cik Aish..
Sy join ek.. bukak lagi kan??hehe

http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

wahhhh lame tak join segmen.nk join gak lah =)

cik aish, akhirnya saya turut serta.

http://blogthinkeryo.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

selamat hari raya. :)

Join...tetiba datang angin rajin edit2 kad raya..hahhahaha :P

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

camat hari raya! jangan lupa duit raya untuk elie ya! :D

This comment has been removed by the author. - Hapus

Slm, na join gak...hehe.
follow blog i gak ea...

http://adaapadengan.blogspot.com/

Slm, da join...hehe, Selamat Hari Raya, maaf zahir batin...mntak tunjuk ajr, sy bdk baru blajar...=)

http://adaapadengan.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

entry done!! jemput2 review... salam eid mubarak...maaf zahir batin.. =p

lupe nk kasi link entry =) jmput2 ea..

http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2011/08/kad-raya-gua-untuk-lu.html

Back To Top