Mak, aish bagi urutan special malam ni sebagai hadiah hari ibu! haha

Tags

Salam semua! First of all nak wish Selamat Hari Ibu kepada semua ibu ibu kat dunia ni tak kira la ibu Ali ke, ibu Muthu ke, ibu Ah Pek ke atau pun ibu kucing. Aish nak wish Selamat Hari Ibu pada yuolls semua. Tahniah sebab berjaya menjadi ibu. motip? hehe. 


tapi yang paling special adalah untuk mak aish, Puan Noriah bt Sahadan sebab bersusah payah lahirkan aish. walaupun aish tak secantik mak, tapi aish tetap cute di mata mak. betul tak? hehe. Walau pun mak pernah pukul aish masa kecik kecik dulu, aish tak kisah sebab benda tu la yang buat aish jadi manusia. kalau tak mesti jadi alien. 


aish bertuah sebab dapat mak yang sporting dan kelakar. mak taknak masuk raja lawak ke mak? hehe. aish ada cerita pasal mak aish yang sporting habis sampai main tarik tarik seluar dengan aish kat entry INI. aish ada share petua mak pasal cara buang bra lama kat entry INI. wah banyak pengaruh mak dalam blog ni. 


ibu..ibu..engkaulah ratu hatiku. hikhik. ke laut ke lauutt!


mak, aish takde apa apa nak bagi kat mak. sebab besday aish pun mak tak bagi pape kat aish. haha. ok melawak je. apa pun, malam tadi aish bagi special service kat mak. lupa? kan aish urut badan mak depan TV sampai mak cakap "aaahh sedapnya Aish urut..lagi lagi..aahh"

haha. macam macam lah mak aku ni. kena urut sambil tengok Maharaja Lawak mau tak best? 


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :