KAMI SUKA CONTENG DINDING! ITU SENI!

Tags

hai korang. korang tahu tak apa maksud seni? seni tu adalah bakat semulajadi yang ada dalam diri manusia. haha. bantai je lah. aku pun tak tahu apa aku cakap ni. ok harini bukan nak ajar pendidikan seni ke or wateva. tapi aku ter snap gambar ni masa dekat bank kat Seremban tadi. ala apa nak heran conteng conteng ni. mana mana tempat pun ada. betul tak? tapi cuba la kurang kan sikit perangai suka conteng dinding tu. kot ye pun diri korang tu penuh dengan seni itu seni ini..kan...


setiap orang mempunyai cita cita yang berlainan. 

penyonteng ni mesti di kalangan yang bercita cita tinggi. tapi kenapa la kau conteng kat dinding bank ni?

sapa nak gado dengan aku?

ok. penyonteng jenis ni memang tak boleh pakai. dah la menconteng. lepas tu ajak gadoh lak. haha. 

so korang pulak jenis penyonteng macam mana? ke tak pernah conteng dinding? aku? dulu masa sekolah pernah la conteng. tulis i luv u kat meja sebelah. pastu esok dia reply. dia conteng i luv you too. ya allah jangan ikut perangai akak ni ye. haha

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :