.

.

K-POP vs POP POP?

haha. aku risau jugak ni nak buat entry ni. yela peminat fanatik K-POP kan raaamaaaii.. aku tak faham la kenapa ramai yang minat K-POP? sory ah aku ni batak sikit. kadang kadang duduk dalam tempurung kaca. wah kaca gitu. emm so aku pun tak tahu sangat artis artis korea ni. 

chop..K-POP ni band dari korea kan? see, aku tak tahu langsung.

seyes aku tak kenal dorang. tapi tunggu lah. nanti aku nak try usha pasal K-POP ni. sebab BE aku pun naik disebabkan kempen K-POP ni. so disebabkan sekarang musim K-POP, aku terasa nak pergi kedai Runcit Ah Boi kat belakang rumah ni beli pop pop. baling kat kucing best gak nih. wahh kejam.

P/s : aku suka lagu yuna - gelora jiwa (jiwa tengah bergelora memang sesuai dengar lagu ni hehe)

20 Komentar untuk "K-POP vs POP POP?"

syiera bucuk suke grup 2pm...lgu dorg best plus tarian superb..cma xla terpengaruh sgt smpi dok angau gle..sokong anuar zain lg bgus..heee..=)

hahaha..Adei..
K-POP nie kmpulan dri mana?..

k-pop mmg femes sbb gempak giler dorang menari n muka semua cumels+cute..smpai kat mlaaysia ni pun da wat group ala-ala k-pop haisshh..actually ta minat pon k-pop ni heheee..

@Syiera Bucuk
wahhh taste kt sama la!!! suka anuar zain.hahahaha

@Shafiq Hashim
aik ada gak yg tatau jugak ea..ingtkan aish sorang.hehe.

hahaha..yeke..syiera sllu kna perli ngan family n kwan2 ble dorg tgk tv n ade klua muke anuar zain..bapuk katanya..geramm...
p/s:suke lagu sedetik lebih..=)

Mpop lagi best.... hahaha... try search google gula-gula... hahaha

sy pon xminat sgt k-pop.. minat hindustan jer... haha

atien suka K POP. tapi takde lah minat gila. tak fanatik pun dgn dorang, huuu

k-pop?ape tu?macam aiskrim jerk bunyinyer?kalo aiskrim kan best...

@Syiera Bucukmanedeeeee bapuk!! ensem gile..suara pun macho..hehe

@Deahaha hindustan? err err..layann jekk

@sweet stalkeroow yeke..hehe..aish suka super junior..tu je la aish kenal.haha

@tokwan mudatu askem padle pop..haha sukaaa..lama tk mkn

haha. sme lah dgn ziema. tak tau pasal Kpop. kwn2 satu asasi dlu dah hafal dah tarian Kpop. mse grand dinner asasi pun ada tarian Kpop. semua macam histeria. tak paham =='

hahah seriously macam harem kpop versi malaysian. zzzzzzzzz

Back To Top