.

.

CEK NUFFNANG RM650.93 DAH SAMPAI

kikiki. gila apa nak cash out banyak macam tu. acah mak enon! buang ah nombor kosong tu. aku kan blogger di pinggiran je. mana ah nak capai cek sebanyak tu dari nuffnang. tapi alhamdulillah ah sebab memang nuffnang tak tipu. memang berjaya sampai cek aku ni walaupun seciput secoet.

Photobucket
kikiki jangan mare. tipu je 650 tu

actually ni cash pertama aku. dulu nuffnang sombong taknak bagi aku BE. lepas aku ugut nak bakar syarikat dia haritu baru dia bagi BE kat blog ni. so tu lah hasilnya. secoet je. tapi duit ni bukan untuk aku. aku akan bagi RM50 dari cash out aku kali ni untuk pemenang contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! hadiah utama berupa wang tunai RM50 dan pakej percutian di rumah masing masing selama seminggu. nak bagi duit pun korang taknak. siapa yang belum join, cepat la join sebab tarikh tutup 3 Jun ni. 


So sekarang ni Nuffnang takut kena ugut dengan aku jadi dia dah bagi BE kat aku. so far alhadulillah tak mengecewakan. aku nak kumpul sampai betul betul mencecah RM650.93 baru aku cash out. haha. tunggu la sampai beranak pinak kau aish oi!


22 Komentar untuk "CEK NUFFNANG RM650.93 DAH SAMPAI"

wahhhh bestnya dah boleh cash out. dgn zie je nuffnang buat kedekut lg, huk3

takpe zie..nuffnang mula2 mmg kedekut sikit..ugut dia ngn pisau mesti dia bg. hehe

fuhh banyak tuuuuu. ziema tak gerak2. rm2 pun tak sampai. haha.

sikit ke banyak ke rezeki la tuu. lagipun mana ada orang nak bagi byk tuu free2 kan. hiks

Hahaha, bapaqlah RM6++.++ wehh.. Terus aku menyerbu sini, hua2. Baguslah begitu, ada peluang jadi anak emas Nuffnang, ehe..

Ohya, tarikh contest tu pun macam silap juga. Mei? Adei, penangan psiko angka duit tadi lah tu, hua2..

Nota: Aku dah buang iklan Nuffnang. Layan Churp2 n Says lg. Klu xda peningkatan jg, say GoodBye too! XD

Lupa pula ucap tadi, TAHNIAH ya Cik Aish! Dapat hasil macam ni mmg sedap mcm makan coklat.. Hua2! d(^^,)

bile la nuff nk bg 1k kat cik ezy..
leh gak wat kawen..
haha

rezeki cik aish..
jeles kejap..
=)

first tyme ain cash out dlu snonok gilew :)

ehehehehehe besh nya kalo dpt 650 tu kan.heeee.sape lah pemenang agak nya kan.haih~

wah..best ker buat ni..widad tak buat pon nuff ni..tkot la.heheh..tapi mcm nak cuba.,.tp tak reti buat..hunu

@.m y z. ZIEMA..caya la..blog awk ada potensi utk dpt be nnt..sabar ok

@samizul.net haha tau tkpe..aku mmg dr kecik tk dpt beza bulan mey ngn june.. haish

@Cik Ezy wahhh 1 k ea..tu ah jeles ngn cik epal kan kan

@Epy Ain tu ah aish mmg sonot gile ni..walaupun tak seberapa

tu ay nuff ni kedekut sgt, i rasa churp churp lagi duit cepat naik dr nuff. kannnn?

Back To Top