CEK NUFFNANG RM650.93 DAH SAMPAI

Tags

kikiki. gila apa nak cash out banyak macam tu. acah mak enon! buang ah nombor kosong tu. aku kan blogger di pinggiran je. mana ah nak capai cek sebanyak tu dari nuffnang. tapi alhamdulillah ah sebab memang nuffnang tak tipu. memang berjaya sampai cek aku ni walaupun seciput secoet.

Photobucket
kikiki jangan mare. tipu je 650 tu

actually ni cash pertama aku. dulu nuffnang sombong taknak bagi aku BE. lepas aku ugut nak bakar syarikat dia haritu baru dia bagi BE kat blog ni. so tu lah hasilnya. secoet je. tapi duit ni bukan untuk aku. aku akan bagi RM50 dari cash out aku kali ni untuk pemenang contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! hadiah utama berupa wang tunai RM50 dan pakej percutian di rumah masing masing selama seminggu. nak bagi duit pun korang taknak. siapa yang belum join, cepat la join sebab tarikh tutup 3 Jun ni. 


So sekarang ni Nuffnang takut kena ugut dengan aku jadi dia dah bagi BE kat aku. so far alhadulillah tak mengecewakan. aku nak kumpul sampai betul betul mencecah RM650.93 baru aku cash out. haha. tunggu la sampai beranak pinak kau aish oi!


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :