Lagu OST NORA ELENA yang paling best!

Tags

Hai korang. korang tengok tak drama NORA ELENA yang tayang kat TV3 pukul 7 petang tu? best oohh! sebijik macam kisah silam aku. hahaha. semalam punya episod lagi best. cerita ni banyak bagi mesej untuk korang yang kapel kapel tu. first, jangan terlalu ikutkan perasaan macam si EID tu. jangan cemburu buta. Pun macam EID gak. Jangan bertindak KEJAM macam EID yang putuskan pertunangan dorang dalam episod semalam. tanpa usul periksa terus putuskan tunang. huhu sakit weh. aku yang tak jadi tunang pun rasa sakit ni kan pulak dah bertunang tapi cancel. gara gara apa? terlalu ikutkan perasaan tak selidik dulu perkara sebenar.

takpe. bagus gak. dah jodoh si NORA ELENA tu dengan Seth Tan (aaron aziz) tu agaknya. aku suka lakonan mantap ketiga tiga pelakon ni. memang best ah. korang pun tengok ar! best tau. kalau yang kuat tacing tu mesti nangis. macam aku. hehe. yelah..cerita ni banyak buat aku ingat kat someone. yang paling KEJAM dalam hidup aku. macam si EID ni la. haha. ok bai




"kau ni memang tak layak jadi tunang aku. eh aku tak hingin la nak kutip kelapa yang dah ditebuk tupai macam kau ni!"

wah dialog ni paling best. sentappp kau!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :