UBAT UNTUK GAY

Tags

siapa gay kat sini sila baca entry aku ni. yang baru nak pasang niat nak tukar profesion pun boleh baca. aku nak bagi contoh ubat untuk mengatasi ke'gay'an korang tu. nah. amik ni. amik dua biji sehari sebelum makan dan selepas makan. haha aku main taram je tu. 

orang go away. tapi ubat ni namanya gay away. you gay? so you buy this and go away. haha apa pun tak boleh!

takyah zoom dekat sangat ah description dia.. buat terpengaruh je nanti. hahaha

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :