.

.

UBAT UNTUK GAY

siapa gay kat sini sila baca entry aku ni. yang baru nak pasang niat nak tukar profesion pun boleh baca. aku nak bagi contoh ubat untuk mengatasi ke'gay'an korang tu. nah. amik ni. amik dua biji sehari sebelum makan dan selepas makan. haha aku main taram je tu. 

orang go away. tapi ubat ni namanya gay away. you gay? so you buy this and go away. haha apa pun tak boleh!

takyah zoom dekat sangat ah description dia.. buat terpengaruh je nanti. hahaha

15 Komentar untuk "UBAT UNTUK GAY"

hakhak. eee geli nak baca description dekat kotak ubat ni T__T

HAHAHAHA

lawaaaaak!!!

kalau ubat forever alone away ada tak?

ahaha..siyesly ade ubat cmni?? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

hahahaha.. siyes ke ubat ni? cik aish jual?

@Cik Ezy haha takde la.. lum dicipta lagi kot

@.m y z. dah warning awal2 td..jgn baca.hahahaha

@Amoi kalau ada..aish org pertma yg langgan.hehe

@Dea tatau la..tk nah jumpa..jumpa gamba ni je sesat kat website mana tah td.hehe

@IFA Athirah ntah la..maybe kat luar negara kot

@ASaDa RyutaRo ai berminat nampak? hehe..takde maknanya aish jual..ei geli pulak dgr.haha

haha. dah tunjuk baca je lah :P

p/s : biar betul hilang widget kat blog ziema. ziema tgok ad je. dah cuak ni T__T

@.m y z. haha...aish gurau jela..aish pun klu asik men koding je, isau je pape jadi kat blog..hehe

Back To Top