.

.

Pernah tak korang kena remove dekat facebook?

weh baca tajuk je terus komen..baca isi dulu sayang. haha

Ni aku nak cerita pasal kejadian sentap semalam. aku belek belek facebook. tetiba teringat member lama aku. apa la khabar berita dia. aku pun pergi la wall dia. sekali keluar..ADD AS FRIEND wah sentap mak tau! aku pun mesej la member aku apesal dia remove aku. dia cikgu gak

lepas tu dia punya la terkejut sebab tak perasan yang aku ter remove dari list dia. wah kau. boleh lak ter ter kan. hati aku yang sentap ni siapa nak ubatkan nih? hehe. lepas tu memula nak majuk sebulan taknak makan and taknak keluar bilik sebab dia remove aku. tapi lepas dengar penjelasan dia baru ar aku cool. 

"sorry weh. aku pas fb aku ni dekat pakwe aku. aku busy. so aku suruh dia kemaskini friendlist aku tu. aku suh dia remove semua budak budak sekolah student kita dulu. semak la. tak tahu lak dia remove ko sekali. agaknya dia ingat ko pun budak sekolah kot. haha maaf maaf maaf"

patut ke aku maafkan dia? huhu. jap aku nak belek cermin. muka ni ada macam budak sekolah ke? wawawawawa. takpe maaf diterima. so korang jangan ingat hilang follower je sedey tau. hilang kawan kat facebook pun sedey tau. sentap je rasa. nasib baik miscomunicashen..hehe. ok bai.


korang dah vote belum? kalau rasa entry entry blog ni suka buat korang senyum ala ala comel, vote taw!
24 Komentar untuk "Pernah tak korang kena remove dekat facebook?"

pernah gak..banyak kali...alasan xsengaje konon..blar la..menyirap gile...

penah jugak, tapi tak amik port, nak remove pun remove jelah, ahaha=D

@^^eKaTiKaH^^haha yeke..tkpela..sabar je aa..aish pun sentap klu kene remove..nasib baik miscomunikashen

@Green Apelhehe btul gak ea..nasib la kan..kui2

rara pon penah jd cm tu.saje teringat ingat.bukak2 wall tgk2 dh kena remove.mmg mls nk ckp apa.balh je.huh.kuciwa.

Tu kalau ter.. Hehe.. Pernah kena remove secara sengaja.. Tp tak heran pon.. :)

ahaha penah je. and slalu je remove org yg tak berkualiti kat fb kekeke

ahha sentap lah kalau tau ada org remove kita. sobsobb. kalau kawan, tak pernah KOT haha. ziema lah yg byk remove orang!

@Arif Azmihehe..nsib bek ter..
tkpela..klu org tu tk penting sgt, tayah tacing la kan

@Cik Miratu ar..aish pun rasa nak buang je sikit2 ni

@.m y z.haha jgn buang aish tau..sentap nnt..wawawa

ilang followe dh byk kali t'jd..
sentap xyah ckp..
kene remove pon prnh jgk..
bks mkwe si beliau yg remove..
pastu die add blk..
pastu die remove blk..
pastu die pegi add si beliau pnye fb..
gile pnye pompuan tu..
keh3..
mmg sentap la kene remove..
tp kdg2 cik ezy pon remove org..
same2 sentap.. haha

@Cik Ezylor yeke..aish pun penah mcm tu gak..awek lelaki tu yg remove aish..sabar jela..bkn kt nak rampass pun kan..kang rampas btul2 kang tau la..haha

kena remove oleh kawan yg selalu bertego sapa tuh xpenah la.tp kena block ngan ex-kawan perempuan ade la.baru je terjadi 2,3 hari lepas hihi..syukur jugak dia block.wt semak je

pnh je kna rmove..alsn,nk rmove komen,ter rmove aku trus.aiyak,ape pnye alsn da..memula sntap gak,tp kali kedua die wat,no heart feeling..lntak la..me myself slalu je rmove org yg xbpe knl sgt ni..law org tu da wat i skit aty lak,i block je die trus..huhu..br puas aty..hahaha

uhh sentap memang sentap la bile kena remove friends tu. anum pnah gak kne..
ada sikit misunderstanding. tapi tak
lame leps tu , org tu add balik..
yes2 ! hahaha

@Anonymoushehe sabar sabar..maybe ada reason kot dia bt camtu

@cik anumkira mcm miskomunikashen mcm aish td la ni. hehe

penah je kene remove.
kene remove ngan bf.
dy marah pasal ape ntah.
hahah,

cam pompuan main remove2 sbb merajuk.

haha..bukan stakat remove je..ari tu ade mmber saya block saya as a friend.. lagi trkejut..
sakit hati pon ade..btw,stay cool yup cik aish!!

Serious, sy suka remove list. bg sy, biarlah kwn di hati bkn di muka buku. Paling pntg, kne ada email + phone number stiap knalan kita. FB? Sy ada tp kurang minat. Well, stiap org ada pndangan masing2 tntg FB. ^^

ah aq dah biase.......mule2 sentaplah pastu, buat budu jak!

Back To Top