Pernah tak korang kena remove dekat facebook?

Tags

weh baca tajuk je terus komen..baca isi dulu sayang. haha

Ni aku nak cerita pasal kejadian sentap semalam. aku belek belek facebook. tetiba teringat member lama aku. apa la khabar berita dia. aku pun pergi la wall dia. sekali keluar..ADD AS FRIEND wah sentap mak tau! aku pun mesej la member aku apesal dia remove aku. dia cikgu gak

lepas tu dia punya la terkejut sebab tak perasan yang aku ter remove dari list dia. wah kau. boleh lak ter ter kan. hati aku yang sentap ni siapa nak ubatkan nih? hehe. lepas tu memula nak majuk sebulan taknak makan and taknak keluar bilik sebab dia remove aku. tapi lepas dengar penjelasan dia baru ar aku cool. 

"sorry weh. aku pas fb aku ni dekat pakwe aku. aku busy. so aku suruh dia kemaskini friendlist aku tu. aku suh dia remove semua budak budak sekolah student kita dulu. semak la. tak tahu lak dia remove ko sekali. agaknya dia ingat ko pun budak sekolah kot. haha maaf maaf maaf"

patut ke aku maafkan dia? huhu. jap aku nak belek cermin. muka ni ada macam budak sekolah ke? wawawawawa. takpe maaf diterima. so korang jangan ingat hilang follower je sedey tau. hilang kawan kat facebook pun sedey tau. sentap je rasa. nasib baik miscomunicashen..hehe. ok bai.


korang dah vote belum? kalau rasa entry entry blog ni suka buat korang senyum ala ala comel, vote taw!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :