BILA SINGLE CARI KAWAN. BILA ADA BF CARI KAWAN LAGI KE?

Tags


really?

berapa kerat dari korang yang sanggup cancelkan date dengan pakwe masing masing semata mata nak temankan kawan korang pergi shopping? takyah nak tipu la. ada yang sanggup buat macam tu. masa single dulu, kawan lah tempat korang mengadu. kalau boring, kawan lah tempat korang nak ajak keluar. lepak sesama. tengok wayang ke, main bowling ke. 

tapi bila dah ada pakwe, korang rasa golongan ni tadi nak refer kat korang lagi ke? kalau boring, siapa yang dorang nak ajak keluar dulu? kawan ke pakwe? jawab la jujur habis ok. kalau time bercinta memang segala galanya indah. macam duduk dalam syurga pulak kan. orang sekeliling pun korang buat tak endah. kat mata korang hanya ada pakwe korang je. kalau gaduh dengan housemate pun korang tak kisah. pakwe kan ada.

lompat si katak lompat pulak apa kes ni

korang pernah tak kena tinggal dengan kawan? means that bila pergi, sama sama dengan kawan. tapi bila terjumpa pakwe, balik pun dengan pakwe. tinggal la kawan tu terkontang kanting. macam bodoh je kan? kesian pun ada. tapi ni la realiti kehidupan. cewah ayat puitis gila. kadang kadang bila bercinta kita lupa kawan. tapi bila bergaduh kita cari kawan.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :