.

.

Cikgu Is, kitorang dah cakap yang baik baik tentang cikgu!

Hari Jumaat minggu lepas, dekat pusat tuisyen, ada observation. aku pun tak tahu hari tu ada observation. so terkejut la jugak tengah mengajar, tiba tiba observer masuk kelas aku nak tengok aku mengajar. hehe. takpe, rilex..cool..


lepas tu aku kena keluar dari kelas sebab observer nak tanya pendapat student tu pulak tentang aku. waahh suspen. dorang pun tak tahu aku kena observe hari ni. sebenarnya observation ni penting. tak semua pusat tuisyen buat observation dekat tenaga pengajar. observation ni bertujuan untuk pastikan tenaga pengajar mengajar mengikut silibus yang betul.

hari ni cikgu ajar macam mana nak buat Penyata Untung Rugi ea!korang pergi Dashboard, edit HTML ok bla bla bla.


dan pelajar boleh buat komplen sekiranya mereka tak faham dengan tenaga pengajar. kalau mereka komplen, tenaga pengajar akan diberhentikan. so kira strict jugak pusat tuisyen ni. tu yang buat aku suspend tu. tapi alhamdulillah, urusan aku hari tu dipermudahkan olehNya. Pelajar dapat jawab semua soalan yang aku bagi dengan betul!


dan observer ada bagitahu aku, semua student faham dengan cara penyampaian aku. waahh aku terharu nih..yela..ajar akaun bukan senang. kena betul betul faham kan dorang tentang format yang betul dan bagi soalan soalan past year supaya dorang faham..


Syukur Alhamdulillah

Cik Aish : Pada student yang nak ambil SPM tahun ni, dah berapa kali khatam buku soalan past year? belum beli lagi? ish ish
16 Komentar untuk "Cikgu Is, kitorang dah cakap yang baik baik tentang cikgu!"

cik aish cikgu tuisyen ajar akaun ke?
bagusnyeee!

wow bagusnya.. fara pun lpas spm sambung akaun. LCCI..tapi xleh kerja dlm bidang tu. tu yg sambung balik belajar amek farmasi..hehe..:-)

tahniah cik aish.. pasni leh ajar ejulz pulak.. eheHe

@FaraLoveChocoooh nape tkleh? emmm tk pe..farmasi pun skng marketable tau!

@ejulz
hehe..boleh..personal tutor ke..?haha

@Cik Aish
maths ngan akaun?
wow! killer subject tuh
btw, wish cik aish good luckkk
; )

cikgu akaun. woahh. takot. hahaha. xsuka akaun. susah. whahaha. :D

@mas amierahaks haks..tu la cabaran aish tau! nak fahamkan student..aduhh..

ahha. akaun form 5 agak pening lah kan T__T wah bestnya jadi cikgu. heheh. ziema pemalu so mmg failed nak jadi cikgu ni :P

keep on going cikgu aish!!!do d best ^.^

loh....cikgu ke cik aish nih..cewah!

wahhh ajar aimie math gak heheee...killer subjek time spm dolu-dolu hehe..

dulu slalu tolong mak ajar tuisyen kat rumah je.. hehe

Back To Top