.

.

Memalukan, dimalukan, termalu, malu malu..apa lagi? haha

malam semalam member aku ajak karoke pastu tengok wayang. so kitorang pun janji ar nak jumpa kat tempat karoke tu. bila aku sampai je, aku pun nampak ah member aku. member aku tu cikgu jugak. aiseh. dia bawak student ah. student lelaki. takpe la..aiman tak kisah.


masa karoke, aku gelak jelah tengok student ni  
"ekeleh muka je budak, tapi hati ada taman. nyanyi lagu jiwang karat." 
last last aku lak tekejut sebab last song dia pilih lagu S.Jibeng. mak ai.  
"muka je budak. selera tua. haha. lantak lah."


lepas tu kitorang setuju nak naik satu kereta pergi tengok wayang lak. so keta aku park kat situ. aku tanya member aku ni, 
"mana keta u?" 
"kita naik keta Zed la."
"mana keta dia?" 
aku dah pelik. ada lesen ke budak sekolah ni? last last korang tau Zed tu bawak keta apa? perdana V6 ok! ala keta ayah dia la tu. sungguh negatif aku ketika itu.


lepas tengok wayang, kitorang pergi minum. maklum ah tekak dah kering nyanyi ke laut tadi. masa tu ah baru berkenal kenalan. aku pun tanya ah member aku
"student u ni form berapa? form 5 ea?
sebab kalau tengok muka memang macam budak lelaki form5. comel gak ah. kalau budak budak pompuan tengok komfem mintak sain kat bahu. motip?


member aku pun jawab. 

"dia cikgu gak. ajar Kemahiran Hidup. kat sekolah, dia ni cikgu paling popular. sebab muka jambu. i la jadi orang tengah student student ni kalau nak mintak no fon dia."

gulp. korang tayah tanya ah aku punya respon camne. tak terjawab aku okay! haha. malu sendiri ah. tu la lain kali dont judge people by its cover okay! so lelaki tu umur dia 25. kat sekolah memang kemas ah. luar sekolah memang sempoi  sampai aku ingat dia budak form5. sangat membencikan.


dan last sekali sebelum balik, dia mintak nombor fon. auw.
astagfirullahalzim. adakukesah? kahkahkah. ceh bajet nak mintak no fon nak marah aku ah sebab cakap ko budak sekolah?? tak takut ah. call ah kalau berani. aku ada abang angkat ah!

aku pun balik rumah lepas tu dan terus rasa berdosa. kalau aku duk umah je tadi, mesti kurang dosa. haks.
25 Komentar untuk "Memalukan, dimalukan, termalu, malu malu..apa lagi? haha"

miahahahaha~ nak gelak jgk. kelakar laa cik aish. ceh ceh ceh. hati mst da berbunga-bunagn en. :)

hahahhaha (gelak ala2 dpt loteri) malu siot.,pdn muka.,

agaga..
dh t'malu..
skali cikgu..
ingtkn student..
babyface..
koh3

Hahahhaa..

Ha,rasakan!!!

Apa??budak sekolah eekkk??Siap la 'budak sekolah' tu nak ayat u nanti...hahhahahhaa :P

tak kenal maka tak cinta.. :)

@HAJAR hasanhoh takde maknanya bunga bunga.ahaha

@tariekui2...malu ah..tp bt muka slumber je

@Cik Ezyhuhu..mesti dia bengang kan ingt dia students. wawawwa

@Cik RoSshehe..takde ah..dia jambu sgt la..tak sepadan rasanya haha

@izzadhik..betul2..da kenal,baru tau..oo cikgu upanya.haha

cewwah..mintak nom siap tu. nk masuk line la tu aish. hahaha..

wah... mesti dia minat cik aish.. dr cerita cik aish mcm hensem je dia.. sesuai lah cik aish dgn dia. sama2 cikgu.. hehe..:-)

hahahahaha cik aish kelakar lah...hmm so,tuttt tuttt tgu dye kol eh.naik v6 ok lah =)

@najihah sahamijgn la..malu taw.haha..tkdela..kawan kawan je..

@FaraLoveChocotakde la..ehe..kawan kawan je..emm siapa la aish ni..tak sekaya dia. mcm enggang ngn pipit

@rara pinkmafiatakde la..manede tgu ..tp isau gak klu dia call or msg marah2..cakap dia student.haha isau nih

hehe..dye mintak no fon bukan nak mara..tapi nak kenal cik aish kot..hehe;)

bukan ke awk ada pakcik angkat..pakcik blakepaghe..hehehe

haha..lawak laaa
cikgu upenyer
^_^

cik aish..
"budak sekolah" tue nak masuk jarum.. ;)
hehe...
abes lah kene ngurat..! :D

wahwahwah..mntak no.fon tuuu..amboiii..ahahaha..

nnt dah kenal baru rasa nak bercinta...ehem..ehem :)

hahahahah adehh. suka monolog sendiri ehhh?? :PP

hahahahaha!!!!!!!!!!!!
habestu die dah call belum marah2?
haish...lenkali tanye die, kenapa tak dok rumah study? spm dah nak dekat. ade ke ikut org org tua g karoke tgk wayang bagai. hahaha.

Back To Top