SCAN BLOG ANDA! BEBAS VIRUS ATAU TIDAK?

Tags

Salam. Busynya hari ni. tak dapat nak update kerap sangat sekarang. takpe. jangan paksa paksa diri untuk update. nanti lain jadinya. ok hari ni aish nak try scan blog aish ni sama ada masih suci atau dah ternoda dengan virus. hehe. tapi sebenarnya ketepatan result nya tak dijamin ah kan. tapi apa salahnya mencuba. bukan kena bayar pun. ye tak? 

So aish pun menggatalkan tangan untuk scan Belog Cik Aish hari ni dan keputusannya adalah CLEAN! 


Korang nak cuba cuba gak scan blog korang? Klik sini ok. 



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :