.

.

PENAT

salam kawan kawan! aku nak say sorry sangat sangat sebab tak dapat blogwalking malam ni kat blog blog korang dan baca entry entry best korang harini. bila tak jenguk blog korang, kompem aku tak boleh nak komen atau tinggal jejak kat blog korang. dan sudah semestinya korang pun tak datang blog aku. haha. padan muka aku. bukan apa. harini teramat la busy. mata pun sakit sakit ni ngadap laptop lama lama.

apa yang kau buat sampai sibuk sangat tuh??

  • baiki resume supaya jadi lebih kebabom sebab nak hantar dekat satu organization yang aku rasa amat berpotensi untuk aku bertukar angin.

  • anak anak buah yang nakal gila, balik rumah aku hari ni jadi aku terpaksa layan dorang sebab kalau tak layan dorang nanti dorang ugut sepahkan bilik aku. 

  • penat pergi kedai sana sini nak cari aiskrim Nestle perisa lemonade. sedap uhhh..

  • harini kucing kucing ternakan semuanya terlebih makan, jadi mereka pun terlebih berak. ops terlebey sudah. penat ohh aku nak kemas sangkar ternakan aku tu!

  • harini join mak buat satu resepi baru. sedap ohh lauk baru kitorang tadi. 


oh penatt penat. mau tidur awal tapi aish sempat update satu entry je arini. hahaha. tapi ada korang kesah aish update ke tak? wawawa..walaupun tak ada siapa yang kisah akan kehadiran ku ini, aku tetap update demi mementenkan trafic. ya allah aku kalau dah penat, merepek apa aku pun tatau. bak kata jambu. "apa pun tak boleh. apa pun tak boleh" 
hah sudah. den nak poie tido. ZzzzZZzzZZzz
8 Komentar untuk "PENAT"

HAHA.. Selamat malam.. Saya tetap baca.. :P..

banyak aktiviti dia..rajin!

Gud nite cik aish..
moga mimpi indah kui3..

hahhaa..xpe2..yg penting rehat bia cukup okeh!

nite sayanG!

adalah org tunggu update dr cik aish hehe gud nite yeaa :)

haha sama lah. ziema pun tak blogwalking sgt . just smpat balas jejak sape2 yg komen entry je. sobs.

Back To Top