.

.

Jom tengok siapa pengomen tegar Belog Cik Aish

haha. malam ni rasa nak buat entry peluk ciom ah dekat blogger blogger yang jadi pengomen tegar blog ni. muahaha. ekeleh, tu pun nak buat entry. "eh biar ah. sekati kitew ah" (elakkan penggunaan bahasa macam ni) T___T jom kita tengok siapa pengomen tegar Belog Cik Aish. pst..korang terjah lah okay. mana tahu, dorang jadi pengomen tegar blog korang pulakk.. kui kui.


MYZ. ZIEMA
suka blog ni. walaupun masih baru, tapi blog dia kalah blog aish. haha. entry dia best best tau!!  

CIK EZY
dia pengomen tegar. rasanya blog korang pun mesti cik ezy selalu komen kan kan..peace!

RARA PINKMAFIA
haa..dia ni pulak aish anggap macam akak. sebab dia macam matang. pastu taste sama la. hehe

FAZIL HAMID
err dia masih baru. tapi rajin komen blog aish. komen komen dia selalu buat aish gelak. sebab dia ni kelaka

MISH LOLLYPURP
dulu dia suruh aish tengok tengokkan blog dia ok ke tak..last last aish masuk blog dia, wahh! nice blog!!


Terima kasih tak terhingga sebab sudi jadi pengomen tegar Belog Cik Aish. Tak lupa juga kepada mereka mereka di rumah atau yang sedang belajar di luar negara, aish ucapkan ribuan terima kasih sebab sudi jadi follower dan pengomen entry entry gila aish. wah dah macam ucapan ABP lak kan.
10 Komentar untuk "Jom tengok siapa pengomen tegar Belog Cik Aish"

bila nak buat contest pengomen tegar pulak cik aish?....bagi la hadiah yg best2...

@Khairilhhaha..alaa..takmo laa...entry aish bkn best pun org nak komen byk2

alamak,tak terlist plak as pengomen tegar..hi3.lariiiiiiiiiii

cewwah!!xsangka leh tahan tegar jugak komen mish kt cnie kan. hehehe...

tak boleh jadi nie..hehe..
tahniah yew sapew yg dilistkan sebagai pengomen tegar..^^

hak3..
pelok ciom utk cik aish jgk..
terharu laju2,.
=')
cik aish..
xreti nk center..
cam xpham je yg cik aish ajr tu..
sobs

aiyarkkkk!! xde dalam list la. kecundang sebelum bertanding. bawak diri la -_-"

tak perasan entry ni! ahha :D entry2 kak aish buat ziema nak komen banyak2. grrr :D

kelakar ye...
saye serius tu...huhuhu...
bulan 5 ni tak boleh komen bnyk2..
sibuk...final exam...
penentu mase depan...

nape saya dilupakan...iskh..isk..:(

Back To Top