.

.

blog! Bertukar!

eh eh korang tak salah rumah ea. betul dah tu. ni Belog Cik Aish. mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung jari kaki, sebab terpaksa buat korang loya dengan blog pink yang gila pink macam air bandung ni. bak kata Ziema, kitorang join geng dot dot. hehe. polka dot la!

sebenarnya blog ni masih dalam construction lagi. sorry kalau buat korang rasa tak selesa atau sakit mata dengan blog ni. wawawawa. nak buat macam mana, buang tebiat nak letak background pink. sayang dekat header lama. tapi rasanya macam taknak la letak gambar dekat header. malu la. auw. 


13 Komentar untuk "blog! Bertukar!"

hahah yeay buat geng dot dot. salute tang header. sukaaaa! :D

haha..dulu pun mish suka letak gmbar. tp skang dh malu. tp ade rasa nak letak balik r gmbar kt header tu. heeehhe...tgk mood dulu cemana,. kan..:)

btw, memang minat polka dot eh?

yahooooooo ! kita pun geng polka juga mcm awk cumenye polka itew tecik jee ;p

Tomei3....i likeeee baby!ehhehee :)

patut la rase lain mcm je. suka2. header tu lg kite suka.

ok la polka dot..
blog cik ezy on polka dot..
ekekke

cantik laaa..hahaha.. syud suka pink !

Back To Top