blog! Bertukar!

Tags

eh eh korang tak salah rumah ea. betul dah tu. ni Belog Cik Aish. mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung jari kaki, sebab terpaksa buat korang loya dengan blog pink yang gila pink macam air bandung ni. bak kata Ziema, kitorang join geng dot dot. hehe. polka dot la!

sebenarnya blog ni masih dalam construction lagi. sorry kalau buat korang rasa tak selesa atau sakit mata dengan blog ni. wawawawa. nak buat macam mana, buang tebiat nak letak background pink. sayang dekat header lama. tapi rasanya macam taknak la letak gambar dekat header. malu la. auw. 


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :