KECOH WEH BILA RAMAI TAK DAPAT LOGIN BLOG HARI NI!

Tags

Salam. Kali ni aku nak ceritakan pengalaman paling ngeri aku sepanjang berblogging. Lagi ngeri dari gangguan anon. haha. Aku rasa bukan aku je mengalami mimpi ngeri ni. Tapi ramai lagi ah. Tul tak tul tak? Eleh kalau tak caya, tengok kat page gengblogger. Pergh ramainya tengah sobs sana sobs sini meratapi. payah dikkkk


ni la surat cinta yang aku dapat tadi. mangkuk ayun tul


Aku tak tahu ah semua blogger atau pun sesetengah je yang alami mimpi ngeri ni. Kehkeh. Cuak siot. Aku dah tahap peluh peluh dah ni. peluh jantan semua habis dirembeskan. Kalau korang nak tahu apa perasaan aku masa tu..ni la dia.

  • aku rasa dunia aku gelap kejap takde blog.
  • time nila aku nak cari semua kawan kawan blog yang terer terer yang otai otai. nak tanya camne nak repair.
  • aku menyesal gila main koding HTML tadi. adakah tu punca blog aku error??
  • aku teringat semua follower aku. tak sempat buat wasiat terakhir. hahaha
  • aku terpikir camne aku nak buat blog baru dengan start dari zero lak tu!
  • aku sayang nuffnang aku weh. penat aku kumpul walaupun seciput.
  • dan paling penting, aku mesti hilang semangat dah nak start blogging dari awal balik.

haha tu ah aku rasa weh. aku pun dup dap dup dap. nak nangis tak kuar air mata lak. menyampah di situ. lepas tu aku pun tutup laptop. pergi semayang asar mintak petunjuk haha. aku tak sabar nak tahu update korang tentang mimpi ngeri ni. wawawawa.

oh ye. sebenarnya blogspot under maintenance tadi.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :