.

.

KECOH WEH BILA RAMAI TAK DAPAT LOGIN BLOG HARI NI!

Salam. Kali ni aku nak ceritakan pengalaman paling ngeri aku sepanjang berblogging. Lagi ngeri dari gangguan anon. haha. Aku rasa bukan aku je mengalami mimpi ngeri ni. Tapi ramai lagi ah. Tul tak tul tak? Eleh kalau tak caya, tengok kat page gengblogger. Pergh ramainya tengah sobs sana sobs sini meratapi. payah dikkkk


ni la surat cinta yang aku dapat tadi. mangkuk ayun tul


Aku tak tahu ah semua blogger atau pun sesetengah je yang alami mimpi ngeri ni. Kehkeh. Cuak siot. Aku dah tahap peluh peluh dah ni. peluh jantan semua habis dirembeskan. Kalau korang nak tahu apa perasaan aku masa tu..ni la dia.

  • aku rasa dunia aku gelap kejap takde blog.
  • time nila aku nak cari semua kawan kawan blog yang terer terer yang otai otai. nak tanya camne nak repair.
  • aku menyesal gila main koding HTML tadi. adakah tu punca blog aku error??
  • aku teringat semua follower aku. tak sempat buat wasiat terakhir. hahaha
  • aku terpikir camne aku nak buat blog baru dengan start dari zero lak tu!
  • aku sayang nuffnang aku weh. penat aku kumpul walaupun seciput.
  • dan paling penting, aku mesti hilang semangat dah nak start blogging dari awal balik.

haha tu ah aku rasa weh. aku pun dup dap dup dap. nak nangis tak kuar air mata lak. menyampah di situ. lepas tu aku pun tutup laptop. pergi semayang asar mintak petunjuk haha. aku tak sabar nak tahu update korang tentang mimpi ngeri ni. wawawawa.

oh ye. sebenarnya blogspot under maintenance tadi.
25 Komentar untuk "KECOH WEH BILA RAMAI TAK DAPAT LOGIN BLOG HARI NI!"

tnsion gler td.. igt blog kena banned ke pe.. fuhhhh.. syukur xde pape.. huhuhu..^_^

hehe... masa tu sy tgh BW.. nk komen, tp xdapat... ingtkn blog to poblem, then g blog len, pom cmtu jugak... eran gak la..:P.. ingtkan part komen je xdapat... bila bukak dashboard... xdapat gak ropenyer.. ehehe...

aku pun dah cuba login tadi tapi xdpt.huhu..apakah yg telah terjadi??

HAHA.. tula.. tadi dapat bnde camtu gak.. macam.. O.o

sama lar tadi!huru hara sekejap!hehehe

a'aa..saya pon same gak..tak ble nak masuk..same cam cik aish...terkejut gak..tapi tenang jap..pas dalam beberapa lama bukak balik dah ok..fuhh..selamat..dahla baru berblogging

haha...tadi terkezut gak dapat mende cmtu...naseb bukan sorang2 je kene...XD

tadi blog Miss A pun cm tuh jugak.hehe

cm harem jew..shiqin pun kne.
lst2 nk kne verify email.
grr
hak hak

hahahha ! palom terok td ta bley bkk dashboard ! nk nangis ase

haha..
blogspot tgh repair kejap td..
tensen gak kejap..
dr siang td lg..
huhu

elok2 na post entri ... stuck plak~!!
mmg hangit.. na save draff pon x mau... tunggu aje la jwp nye .. haha

gerammm taw . tgh buat post . then tetibe corrupted . then, hilang plak tuh . kene type balik . isshhh . engat kan wawa punye blog je yang kene .

Seketika siang tadi agak cuak gak la...Tapi,tak ada panik mana pun!!hehehhehee....

Siap buat muka poyo lagi...hahhahhaa

sama ah. rasa cam nak ngamok je tadi..

woot woot naseb baek sy tak kena..kalau tak mesti dah xde mood nak update belog yg sunyi kowt haha

JOM JOIN HARI GURU CONTEST

haha comel je nervous aish nih....

hahaha ziema pun kena jugak tadi. tapi nasib baik before kena tu dah terbaca dulu entry pinky momma pasal blog maintanence ni. so buat derk je laah. heheh ;)

Hehe sama la kite .. sabo je laa ...

sama la kemarin. ingatkan sy sorang ja.. tgok2 smua jd cm tu.. so, tak pa la kan. tp boring gak la sebab x da blog..

hahahahaha!!!! sampai ke situ hang terfikir.

Back To Top