TUTORIAL UNTUK BERKAHWIN DENGAN CARA PALING MUDAH

Tags

Siapa kata nak kahwin kena pakai belanja banyak banyak? tak perlu semua tu. sekarang zaman dah maju. now ada cara untuk korang yang rasa nak cepat kahwin tapi gunakan cara paling mudah dan jimat.

cara ini adalah dengan menggunakan facebook

1- pergi ke edit profile
2- click featured people
3-nampak relationdhip status kan???
4-click married
5-lepas tu pilih pasangan korang dan save changes
6-tunggu pasangan korang terima nikahnya

senang kan hanya 6 langkah je untuk kawin pada masa sekarang.
perkahwinan sejenis pun xda yang boleh halang. well..sekarang ni aku tengok ramai betul yang dah bertunang, dah berkahwin tapi dalam facebook jelah. haha. lawak betul. gggrrr..

eh apesal aku asyik buat entry pasal kahwin je ni? yelah sekarang kan musim cuti sekolah. hehe

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :