.

.

TUTORIAL UNTUK BERKAHWIN DENGAN CARA PALING MUDAH

Siapa kata nak kahwin kena pakai belanja banyak banyak? tak perlu semua tu. sekarang zaman dah maju. now ada cara untuk korang yang rasa nak cepat kahwin tapi gunakan cara paling mudah dan jimat.

cara ini adalah dengan menggunakan facebook

1- pergi ke edit profile
2- click featured people
3-nampak relationdhip status kan???
4-click married
5-lepas tu pilih pasangan korang dan save changes
6-tunggu pasangan korang terima nikahnya

senang kan hanya 6 langkah je untuk kawin pada masa sekarang.
perkahwinan sejenis pun xda yang boleh halang. well..sekarang ni aku tengok ramai betul yang dah bertunang, dah berkahwin tapi dalam facebook jelah. haha. lawak betul. gggrrr..

eh apesal aku asyik buat entry pasal kahwin je ni? yelah sekarang kan musim cuti sekolah. hehe
19 Komentar untuk "TUTORIAL UNTUK BERKAHWIN DENGAN CARA PALING MUDAH"

hahaha tk pna tpkir plak cara ni. creative :P

heheheheh mcm2 lah aish ni.ehehhe

hahaha betul2. it's complicated sesama jantina pun ada.

ha ah btul tue cik aish.kengkwn kiter pn rmai yg dh kawen.tunang.dlm fesbuk~

haha....ntah pape. cari publisiti murahan ape. kan kan kan? aih...

@Dayana AZ haha jgn amalkan la..nnt org konpius!

@rara pinkmafia rara..aish bosan sebenarnya..tu la yg merepek dlm blog ni

@.m y z. ha tau tkpe..pelik btul dorang ni

@COTTON LADY haha sama la..kdg2 kt konpius..

@najihah sahami konon taknak kene ngurat laa.. tu pasal letak married

hahakk..
mmg sng..
nk g kawen jap ag..
keh3

pergh...senang giler yek..nak kawen skrg...

adehhhh...mmg snang btol! xtfikir plak kita..hehe mcm2..

agak2 ada tak org yg nak "kawen" dgn sy kat facebook ?hihihi :p

haha..betol betol..sekarang kawen tak yah tok kadi..tak yah wali..kat fb je dah boleh kawen..haha..tapi saya single errr ! hehe

ala,kita pun nak buat....tp xdk yg mau....ahahaha

Hahahahaa....bagus3...
tetiba je kan!!!hahahahaa...
sangat lawak la!!

hahaha Cik Aish bila pulak nk kawin nie ? :P

Back To Top