.

.

Siapa fanatik IKEA? ada contest Bedroom Story ahh!!

wah teruja kejap dengan iklan baru nuffnang ni. mana? mana? tuuu kat atas entry aku ni ada iklan IKEA!  tak pun klik sini. IKEA BEDROOM STORY contest. aku nak join ah. tak pun aku nak ajak akak aku yang fanatik IKEA tu join. ectely bukan dia je fanatik. aku pun fanatik.

aku geram ah dengan barang barang IKEA tu. sebab dia murah satu hal, lepas tu barang barang dia cantekk! memang semart ah kalau buat bedroom set dari IKEA. ha ni nak show off gambar bilik tidur IKEA den. wawawa. mesti korang rasa nak tumpang tidur bilik kitew kan. haha..just kidding. 




aku nak buat bilik tidur aku tema pink sebenarnya. tapi disebabkan ramai yang bangkang jadi aku buat tema purple. tapi yang penting katil IKEA harus warna putih. cuma almari coklat tu je aku sayang nak buang. so macam mana nak join contest IKEA Bedroom ni?

aku pun tak tahu sebenarnya. haha. tapi aku on the way nak klik iklan IKEA tu nak tahu gak camne nak join contest ni.  tapi yang penting hadiah dia menarik okay!
Prizes
The top 20entries with the most votes will proceed to the Finals where the judging citeria will be based on completeness, creativity, originality and relevancy of the photo and story.

nak ajak akak aku yang fanatik tu join. mana ah tau kan boleh menang RM1500 gift dari IKEA!! rayo sakan den! haha. ok ah bai.
16 Komentar untuk "Siapa fanatik IKEA? ada contest Bedroom Story ahh!!"

wahai cik aish.... canteknya bilik tido kamu...

nk decorate blik tdo macam tak berbaloi sbb kite duk umah sewa je pun..

sedih...sobzsssss

tu bilik cik aish ke?comelsss nya . cantek.kemassss je. =)

@cik hanihehe dulu aish kat hostel, pun decorate gak. siap cat bilik lagi. pastu kene marah mak guard.

kalo pink+purple mmg nice...
hehehehe..kalo masuk contest tp gune katil cap ah-yam..boleh tak?

Wah, cantik bilik..
daripada tema pink jadi warne purple eh??
farah suka purple..kalau dapat bilik purple camni memang tak mau keluar bilik lah..
semua bende nak buat dalam bilik..hehe

pehh.. lawa giler bilik tido cik aish..
dengki tetibe!
haha..
bilik cik ezy xcntek..
huhukk
nt kaye ckit deco2 ngn eric leong.. haha

bilik tu omei angat2! heheheh. nak tumpang tidur :DD

@najihah sahamihaha..yela..nk buat dinding pink mcm tk masuk akal lak

@Farahheehe..ectely aish decorate bilik ni masa raya aritu.

@Cik Ezyhaha..alaa biasa je..bilik aish kecik je ezy

Back To Top