Siapa fanatik IKEA? ada contest Bedroom Story ahh!!

Tags

wah teruja kejap dengan iklan baru nuffnang ni. mana? mana? tuuu kat atas entry aku ni ada iklan IKEA!  tak pun klik sini. IKEA BEDROOM STORY contest. aku nak join ah. tak pun aku nak ajak akak aku yang fanatik IKEA tu join. ectely bukan dia je fanatik. aku pun fanatik.

aku geram ah dengan barang barang IKEA tu. sebab dia murah satu hal, lepas tu barang barang dia cantekk! memang semart ah kalau buat bedroom set dari IKEA. ha ni nak show off gambar bilik tidur IKEA den. wawawa. mesti korang rasa nak tumpang tidur bilik kitew kan. haha..just kidding. 




aku nak buat bilik tidur aku tema pink sebenarnya. tapi disebabkan ramai yang bangkang jadi aku buat tema purple. tapi yang penting katil IKEA harus warna putih. cuma almari coklat tu je aku sayang nak buang. so macam mana nak join contest IKEA Bedroom ni?

aku pun tak tahu sebenarnya. haha. tapi aku on the way nak klik iklan IKEA tu nak tahu gak camne nak join contest ni.  tapi yang penting hadiah dia menarik okay!
Prizes
The top 20entries with the most votes will proceed to the Finals where the judging citeria will be based on completeness, creativity, originality and relevancy of the photo and story.

nak ajak akak aku yang fanatik tu join. mana ah tau kan boleh menang RM1500 gift dari IKEA!! rayo sakan den! haha. ok ah bai.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :