.

.

Student ALAM jatuh tangga bas depan awek. oh man!!

Ok. ni entry berdasarkan kisah benar ye kawan kawan. cerita ni berlaku kat aku sendiri. sebelum tu aku nak korang bayangkan dulu seorang pelajar ALAM (Akademi Laut Malaysia). dorang ni smart tau. ramai kata budak ALAM playboy. tapi memang layak jadi playboy pun sebab muka boleh tahan masing masing. hee

so dipendekkan cerita, masa tu study kat UITM Lendu Melaka. ALAM tu pulak terletak dekat area situ jugak. aku dah lupa nama area area situ. maklum ah cerita 7 tahun dulu. masa tu aku umur 18 tahun. wahh muda gila aku masa tu. muka pun nerd je. tapi dalam nerd nerd aku ni pun, playgirl gak dulu.

aish 7 tahun yang lampau. tudung pun senget benget


aku buat ah blind date dengan student ALAM ni. member member aku sume tabik spring ah sebab dapat dating dengan budak ALAM. tapi kan masa hari kitorang jumpa tu, dia datang naik bas. ala student kan..belum loaded lagi nak angkut kete sebijik. tak kisah ah kan. pastu dia bawak bunga. tapi tak lawa pun. demand beb masa tu.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


last last disebabkan aku macam tak suka je kat mamat ni, aku pun cakap ah kat dia "awak, kita borak kat busstop ni je ah sebab saya ada kelas jap g" wah tiba tiba je ada kelas padahal takde. so dia pun redho la dapat jumpa aku kejap. ceh bajet artis aku masa tu. haha.

bajet artis masa part one dekat uitm. ceh


pastu masa nak balik, mamat ni naik la bas yang dia tahan. tapi mamat ni eksaited la plak dapat jumpa aku yang bajet artis ni. sampai kat step tangga nombor dua, dia toleh belakang lambai tangan kat aku. step tangga nombor 3 pun toleh belakang lagi. step 4 dia toleh tapi dia jatuh tangga lepas tu. aku pun tak tahu dia jatuh macam mana. 

hahahaha

so korang bayangkan mamat yang hensem badan taf, tapi jatuh depan tangga bas, depan busstop yang ramai orang. aku lak bantai gelak. sampai balik hostel aku gelak sorang sorang. bunga tu aku buang kat tong sampah ujung koridor. not my taste

wahh aku gila bajet artis masa tu. ye ah umur 18 tahun kan. bajet je aku kan? padahal bukan lawa mana pun nak bajet2 ni. pastu malam tu kat asrama aku buat meeting gosip cerita kat dorang pasal pengalaman aku blind date ngn budak ALAM. gelak macam pontianak dorang. lagi keji dari aku. ceh

kalau aku ditakdirkan jumpa mamat tu sekarang..aku nak mintak maaf kat dia sebab gelakkan dia depan busstop dulu. hehe.




jom join contest ni copek ha. kang den tutup jangan monyosal! tak do guno eh lagi! haha Contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!
22 Komentar untuk "Student ALAM jatuh tangga bas depan awek. oh man!!"

hahha...part bantai gelak tu tak tahan...
sadiss-_-'...ilang abes ke'macho'an

haha my bro ALAM jugak dlu. :D skang dah belayor dah

adesss... sakit prot den golak..hahhha...

@Green Apelhaha tau tkpe..hilang kemachoan..aduhhhh

@Cik Miraha yeke?wahh mesti ensem kan kan.hehe

@deAnza-wAndaerr...sakit perut? g sepital pat! hehe

ahaii . malu la budak ALAM tu mesti tak kuar seminggu kan . hahahahha

ahah. cian. sat g budak tu bace kamu punye blog. mesti dia malu sendiri. hahahah.

heheh sengih2 sorang2 baca citer aish ni..aish ni comel patut le mamat tu jatuh tangga hehehe

kesiannye laki tu.. seb baek bkn ejulz.. haHa

@.izzatul.hazwani.haha ntah la..tatau apa perasaan dia masa tu..

@cik azeyatatau la..hope sgt dpt jumpa dia n say sorry!

@nurizhaha tudung senget benget pun comel ke

@ejulzklu ejulz aish nak gelak double triple la..hehe kidding!

ahaha...lawok lawokk...kesian mamat tuu..

huhhh..tu la poyo lagi mamat tu..haha..terer la cik aish sampai buat laki jatuh tangga bas..hehe

@nysahaha takde maknanya...dia pun nyampah tgk aish tu yg jatuh tu haha

Back To Top