Nak Promote Contest? Giveaway? Bloglist? Join Segmen Mudah Ini!

Tags

klik untuk join segmen ni!


Salam semua! Selamat Hari Wesak! Sebenarnya Aish minat nak join segmen Bangku Kosong hari ni sebab dia boleh tolong promote contest yang aish buat minggu lepas. sebenarnya aish sibuk sangat bulan ni. jadi tak banyak masa nak blogwalking pastu tinggal jejak sambil promote contest. so ni la peluang keemasan. hehe. bangku kosong boleh tolong promote kan. wawawa..


Contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! ni senang nak join sebab tak perlu tag ramai ramai sebab aku faham korang malas nak tag orang. hihi. aku pun sama. ok. hadiah RM50 dan blog review pada pemenang saguhati. Contest ni mempertaruhkan keseluruhan blog dari segi template dan entry. sebab tu aish mintak entry terbaik korang. 


Kalau korang pun ada segmen atau contest atau bloglist yang korang nak promote kan, klik je gambar Bangku Kosong atas tu. ok bay bay!


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :