.

.

Nak Promote Contest? Giveaway? Bloglist? Join Segmen Mudah Ini!

klik untuk join segmen ni!


Salam semua! Selamat Hari Wesak! Sebenarnya Aish minat nak join segmen Bangku Kosong hari ni sebab dia boleh tolong promote contest yang aish buat minggu lepas. sebenarnya aish sibuk sangat bulan ni. jadi tak banyak masa nak blogwalking pastu tinggal jejak sambil promote contest. so ni la peluang keemasan. hehe. bangku kosong boleh tolong promote kan. wawawa..


Contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! ni senang nak join sebab tak perlu tag ramai ramai sebab aku faham korang malas nak tag orang. hihi. aku pun sama. ok. hadiah RM50 dan blog review pada pemenang saguhati. Contest ni mempertaruhkan keseluruhan blog dari segi template dan entry. sebab tu aish mintak entry terbaik korang. 


Kalau korang pun ada segmen atau contest atau bloglist yang korang nak promote kan, klik je gambar Bangku Kosong atas tu. ok bay bay!


5 Komentar untuk "Nak Promote Contest? Giveaway? Bloglist? Join Segmen Mudah Ini!"

waa..aish bizi. take care ye sayam!

wah semoga ramai lagi join contest ni ;)

aku dari aritu nak bwt contest ko la aish. tgh cari mood . lmabt agi kan? heeee nnt aku join okeeh :D *menggunakan ganti nama 'aku kau mulai saat ini*

Salam . OK ... Menarik ni .. sure saya akan buat sticky post .. walla... TERBAEK.

Back To Top