.

.

Nak tanya korang : ADAKAH LELAKI INI ANNOYING?

Lelaki X : awak selalu shopping mana? jenama apa?
Gadis A : saya tak kisah baju jenama apa. kadang kadang tak ada jenama. tudung pun sepuloh hengget je. hehe
Lelaki X : Oh. saya tak biasa pakai baju sebarangan. sebab kualiti. baju murah kualiti kurang. oh ye awak ada jam guess? saya selalu shopping kat Pavilion. banyak jam guess latest design kat situ. Beg LV pun smart.
Gadis A : Ada tapi jarang pakai. oo beg LV? saya selalu survey dekat singapore. jarang pergi pavilion.
Lelaki X : ooh. saya dulu selalu cari jam jam macam tu. kadang kadang pergi Vietnam. 
Gadis A : ooh. saya tak pernah sampai Vietnam. 
Lelaki X : awak patut pergi melancong. Vietnam pun awak tak pernah sampai?
Gadis A : ye saya tahu. saya baru balik France bulan 3 haritu. 
Lelaki X : oooo..


Sebenarnya situasi tu tengah tegang. yang si lelaki asyik push push soalan soalan yang seolah olah nak tunjuk keberlagakan beliau. yang si perempuan ni pulak jenis low profile. tapi disebabkan dia bengang dengan lelaki tu, dia pun balas la balik. saja nak kasi lelaki tu panas hati. baru sampai vietnam dah kecoh. baru shopping kat pavilion dah kecoh. 

adakah lelaki jenis ni sangat annoying? cer citer cer citer
32 Komentar untuk "Nak tanya korang : ADAKAH LELAKI INI ANNOYING?"

tiba - tiba igt seseorg yang perangai mcm tue... Eeeeeee sakit hati nya... POYO

haha,pdn muka laki tu haha ;)

depends on laki tuh jugak
tgk latar belakang family die jugak cik aish
kadangkadang tak terlayan
satu je cara utk hadapi laki camneh:
diam je buat tengin
hikhik

lelaki Y : saya tak pakai jam mahupun beg tangan..apatah lagi membelinya..
lelaki Y : ape kata awk gi palestine or afgan pulak..manetau boleh shopping periuk api..

agk annoying la lelaki mcm tuh..relax sudah...x pyh nk b'lgak sgt..betul x cik aish..?hehe

ehemmmm pegi france? si Gadis A tu kak aish kan kan kan? hahah :P

of course annoying..
nampak giler nak menunjuk..
tp pompuan pon ada gak yang macam tu kan cik aish..uhuhu..

totally annoying... tak kemane pun kalau pakai benda berharga segala... lame2 rosak jugak... wee~

pergh..annoying giler la kot..rasa nk hentuk2 je. hhaha

eee...sangat tak suka lelaki macam tu!!Ross pernah kenal dan kawan ( masih kawan kot ) dengan lelaki yang berlagak semacam macam tu!!

ishhhhh..tapi,yang dia suka kecoh2 pasal minyak wangi.Beli yang mahal punya,yang jenama..Tak suka bau yang murah2 konon!!

Elehhh...nyampah arrrr!

@julieeeeeeeeeeeeaish takleh diam...sbb aish mmg byk cakap.haha

@Eza Boom Boom :)haaa..tu la..pompuan tu tk start dulu, dia lak lebih2

@.m y z.haha..bukan la..ziema slh org ni

@Aimie Lieyanatu la..tp lelaki jarang jumpa spesis camni..bila da jumpa, mak ai..seyes tk thn

@najihah sahamihaha tau tkpe..rasa nak siku sampai lubang2

@Cik RoSshaha..sama la..penah gak jumpa mcm tu..citer pasal perfume apa dia pakai..adoiiyai

hoho..xpenah agi jumpa laki cmni..:P

hahah yelaaa tu :P ada typo sikit dalam entry ni. dialog kedua last tu suppose to be Gadis A kan? heheheh :D

@Deadah jumpa nnt dea akan tau. hihi

@.m y z.haha dah betulkan..thanks.aish mmg selalu typo..haish maklum ah mata da rabun

gila berlagak mamat ni. kasi lempang je sebijik!

ahahahahha kelakar2.rara penah gak jumpa laki cm ni.mmg rara bg lah sebijik2.ckp tak nk jatuh.boleh blah.

hehehe....
ada jugk laki camnie ekk.....

ingat p0mpn je yg selalu pagai cmtue.....
c(:

huh... tak penah jumpe laki mcm ni. hope tak jumpe la. kalau jumpe nak ajak p bundle. hahahaha. kasi ajar sikit.

Back To Top