Cik Aish termelatah pulak depan pakwe hensem! ahh tensen

Tags

Ya allah. Tuhan Maha Adil! korang ingat tak entry aku yang pasal Lelaki Melatah Sampai Sebut....kali ni aku nak cerita pasal aku pulak yang melatah dan kena gelak dengan sorang mamat hensem nih. 

ceciter cerciter

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


tadi aku pergi bank bajet nak keluarkan duit sebab wallet dah tinggal name kad je. so aku pun pergi la bank. aku pun parking la kereta betul betul depan pintu bank tu. alamak! ada anjing la plak. dah ar aku ada kenangan pahit kena kejar dengan anjing gila masa remaja dulu! (remaja? haha) so aku memang penakut sikit nampak anjing ni.

disebabkan dalam walet memang tinggal name kad je, so aku pun memberanikan diri untuk masuk dalam bank tu. langkah penuh hati hati ala ala pakai kasut tinggi pulak. dok tengah hati hati tu, aku nampak taik anjing punya la besau depan kaki aku sikit lagi nak pijak. 

aku pun ngelak ar. sebelum aku ngelak tu aku terperanjat dulu. yela..nak elak anjing, jumpa taik anjing pulak. besar pulak tu. najis mughallazah tuu! disebabkan keterperanjatan aku tadi, aku pun termelatah ar. aduhh..


"oii mak kau, duit aku takde eh kau kenapa duk sini eh bodoh punya taik eh"


camtu ar lebih kurang aku melatah tadi sambil ngelak taik anjing tu. hah..muka aku dah merah dah ni sebab ada mamat ensem muka macam askar je, duk gelak kan aku. hello..ai terperanjat ok dengan taik anjing tu! gelak gelak pulak..aku curi duit kau kang.

kesimpulannya..huwaaa..semalam aku gelakkan lelaki tu melatah.. hari ni aku pulak kene gelak! chiss! Hidup ini ibarat karma betul ah. tapi at least aku melatah tak la sebut semua organ dalaman perempuan tu! haha. 


P/s : aku tak faham, kenapa korang suka entry Apa Korang Buat Dengan Bra Lama? page view aku meningkat disebabkan entry tuh. aih..suka korang ea bab bab bra ni..siku nak?


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :