.

.

pemendam maha dasyat abad ini!

Lelaki A : Aish, kau tahu, tadi aku call Zam. Aku cakap ah aku nak keluar karoke dengan kau. dia pelik
Aish : Lor.. pelik nape lak?
Lelaki A : dia kata tunang kau tak marah ke aku ajak kau keluar ni?
Aish : Lol. habis tu kau jawab apa?
Lelaki A : Aku bagitahu ah kau putus tunang. 
Aish : So dia jawab apa?
Lelaki A : Dia baru tahu. dia terpanjat ah. apa lagi, lepas ni dia attack kau balik ah.
Aish : hehe. patut ah dia tak layan aku sekarang. mana dia tau aku bertunang ni? ishh.
Lelaki A : tu ah aku pun tatau mana dia dapat cerita. so sekarang dia dah tahu kau single.
Aish : So apa motif ayat kau ni?
Lelaki A : lu pikir ah sendiri. haha

Sebenarnya aku pun tak tahu apa motif aku buat entry ni. kalau ada yang nak hulurkan hati kat aku buat masa ni, mungkin aku akan jawab no. bukan sekarang. orang kata, sakit luaran boleh diubati kalau kena ubatnya, sakit hati siapa yang tahu? bila nak sembuh pun tak tahu lagi. 

dulu kan masa follower aku 10 orang, aku selalu jadikan blog ni tempat luahkan perasaan. tapi sekarang tak kot. melainkan kalau aku betul betul nak luahkan. sebab kalau pendam lama lama takut nanti aku masuk wad sakit jiwa lak. 

aku pemendam perasaan yang maha dasyat tau tak??

hehe.
7 Komentar untuk "pemendam maha dasyat abad ini!"

hohoho...smala kita cik aish...dulu jiwa gk kt blog..tp skank dh kureng..kdg2 ja t'emo..haha..nway b strong k~

Sorry, I'm speechless. But, please be strong cik aish. I'll be at your back to support you. ^^

pemendam perasaan ni cam gunung berapi
sekali dia meletus...ramai yang cedera...mati pun ada

hati2
~take care

hoho.. aku pun ade gk trdetik nk jdkn blog sbg tmpat luah perasaan tp malu seyh.. haha.. nway, kalo budak laki tu ikhlas n bleh buat ko hepi, y not ko cube kwn2 dlu.. kalu ok, juz go on.. let bygone be bygone.. pndapat aku je..

bhye jgk kalo pendam lame2 ni..
cite la kat org yg leh dipercayai..
=)

cik aish.betul ke????

hmm rara rs seday bc entry ni.mmg lah,lelaki ingat kite sng nk pilih yg lain lepas kecewa.but payah sbnrnya.moga cik aish terbuka kati kembali ye...

jgn seday2 k.jgn terlalu pendam,nt makan hati dear.

kita sama. huhu. kalau ada pape pun mesti pendam. sabar ye sis. ada hikmah semua tu berlaku ;)

Back To Top