pemendam maha dasyat abad ini!

Tags

Lelaki A : Aish, kau tahu, tadi aku call Zam. Aku cakap ah aku nak keluar karoke dengan kau. dia pelik
Aish : Lor.. pelik nape lak?
Lelaki A : dia kata tunang kau tak marah ke aku ajak kau keluar ni?
Aish : Lol. habis tu kau jawab apa?
Lelaki A : Aku bagitahu ah kau putus tunang. 
Aish : So dia jawab apa?
Lelaki A : Dia baru tahu. dia terpanjat ah. apa lagi, lepas ni dia attack kau balik ah.
Aish : hehe. patut ah dia tak layan aku sekarang. mana dia tau aku bertunang ni? ishh.
Lelaki A : tu ah aku pun tatau mana dia dapat cerita. so sekarang dia dah tahu kau single.
Aish : So apa motif ayat kau ni?
Lelaki A : lu pikir ah sendiri. haha

Sebenarnya aku pun tak tahu apa motif aku buat entry ni. kalau ada yang nak hulurkan hati kat aku buat masa ni, mungkin aku akan jawab no. bukan sekarang. orang kata, sakit luaran boleh diubati kalau kena ubatnya, sakit hati siapa yang tahu? bila nak sembuh pun tak tahu lagi. 

dulu kan masa follower aku 10 orang, aku selalu jadikan blog ni tempat luahkan perasaan. tapi sekarang tak kot. melainkan kalau aku betul betul nak luahkan. sebab kalau pendam lama lama takut nanti aku masuk wad sakit jiwa lak. 

aku pemendam perasaan yang maha dasyat tau tak??

hehe.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :