.

.

Koleksi persembahan SALMA Mentor! best kan dia?AF? Hampeh

Korang layan Mentor tak? Korang sokong siapa?? ha aku paling suka Salma. Sebab suara dia power habes! Alahai bila teringat balik peserta peserta AF9, macam langit dengan bumi ha! tak torcapai dek akal! Jom layan lagu lagu Salma. tapi yang paling best masa dia nyanyi lagu Jeritan Batinku feat Azlan typewriter. dah, cakap banyak pun tak guno. buang maso! jom kita layannn














ok. dah layan? jom kita baca komen komen yang aku copy dari youtube!


  • Secara Jujurnya Pemilihan Peserta AF Lebih Kepada Rupa Berbanding Bakat.Tahniah Mentor. 5. Musim Yang Tak Mengecewakan
  • aku tak suka AF sbb ade gimik. hanya untungkan AF. MENTOR ni tak amik kesempatan. just beri peluang penonton amik part jadi judge. its equal what. so bukan populariti y dicari semata2, bakat tu penting......
  • Salma memang hebat. harap dia boleh berjaya seperti Datuk Siti n lebih berjaya d peringkat antarabangsa......loveeeeeee Salma!!!!
  • WEHHH!!! SUARA SALMA NI DADAH KE APERRR?? AKU ASEK DUK ULANG JERR PERFORMANCE!!!!!!!!
  • terbaik!!!!!!ingat x dulu masa majalah3 ada tukang tilik 2 ckp pengganti Siti Nurhaliza adalah penyanyi yg namanya bermula dgn huruf 'S'?? aq rasalah,Salma adalah org yg dimaksudkan....
  • i'm not understand wat the song is about,,.but is she from asean?? she has an FREAKIN AWESOME voice..
  • fina af9 teriak je.no control voice, salma is better, hope after this she can move forward and malaysian will appreciate her vocal..


go Salma go!
16 Komentar untuk "Koleksi persembahan SALMA Mentor! best kan dia?AF? Hampeh"

mentor dan AF dua2 tak tengok.. just baca review org je la.. ramai yang cakap AF mmg tak best..

wah fanatik SALMA! hee~ tapi mmg betul pun. AF9 lebih pentingkan rupa drpd bakat. dorang pilih yg nyanyi mcm hampeh. takde kualiti. yg ada pun dua tiga je. fina, lena, hazama ok lah kan. tapi salma ni mmg best! :D

dulu dengar cerita dia cakap dia tak cantik kan?? muka dia serious mcm muka RAMLAH RAM! :D

fuhh bru habis tgok semua video. hehe. ekceli ziema asyik terlepas je tgok mentor. best gilak! :D

suka salma jugak.. malam ni ouhh.. tgok jgn x tgok..hehe

zie pon suka salma! slalu tgk mentor minggu yg salma performance je..

suka3 !!! salma best..betul la kata2 kat u tube..kalo tgk mentor..diorang bukan lawa2 sgt..just nice.. tapi sora.... pergghhhhh.. terbaekkkkk....

vote salma!!!sure salma yg akan menang mentor..=)

@aisyahuhuh ntahla..tp bila tgk salma ni..mmg mcm langit ngn bumi..ngn af

@.m y z.tu la pasal..mcm si nera tu..muka lawa..tp nyanyi tk best

@.m y z.haha dia cantik pe..muka dia sweett.

@ziehm tu la..salma mmg best! eh vote tak? hehe

@syud
dia mesti boleh jd macam datik siti kan kan

@syafeeqanabellahehe..vote ea? tu la..disebabkan dia sgt sgt best, aish nak vote la! walaupun satu. bermakna gak kan? hehe

seriusss..salma mmg terbaikk la..sblm nie jarang layan mentor bile ada salma tiap minggu layan mentor..mentor lagi best dr af!!

Meh sini: Seksinyer atris Malaysia!1

sini jugak: Celcom iPhone4 VS Digi iPhone4

Back To Top